[]

Facebook sorusu

Şimdi facebook'tan arkadaş listemden birileri sürekli mesaj gönderip duruyor. Ben bunlara cevap vermiyorum. Yalnız sonra tekrar facebook'a girdiğimde (çoğunlukla iphone üzerinden giriyorum) bu daha önce mesaj gönderdiğim kişiler yağmur gibi anında tekrar mesaj gönderiyorlar. Sanırım değil, %99 facebook'u açtığımı görüyorlar. Bunu nasıl görüyorlar ve ben bu görmelerini nasıl engellerim?

hem telefondaki, hem de bilgisayar üzerinden facebook ayarlarını epey karıştırdım ama bir çözüm bulamadım. Bir bilgisi ya da tavsiyesi olan var mı acaba?


 
muhtemelen pcde sohbetin kapalı duruyor ama mobildeyken kapatmadığın için online olduğunu görüyorlar.
ya da şöyle bir şey olabilir; bir şekilde mobilden girdiğinde, siteden giren biri senin kaç dk önce online olduğunu sohbetteki listeden görebiliyor. öyle bir şey var. yazıyor listedeki isimlerin yanında 2dk falan diye mobil işareti oluyor bir de.
sanırım yazmasını istemediğin kişilere sohbeti kapatırsan sadece sorunun çözülür gibi. siteden girdğinde sohbet bölmesinin altında dişli simgesi var oradan gelişmiş ayarlara tıkla, görürsün.
  • anil  (04.10.14 00:26:03) 
@anil sanırım dediğin gibiymiş. messenger da bir bölümü pasif hale getirince "artık aktif olan arkadaşlarını göremeyeceksin" diye bir uyarı çıktı. demek ki başkaları da beni görebiliyorlardı o şekilde. teşekkür ederim...


  • erdinc  (04.10.14 00:42:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.