[]

Ankara Spor Malzemeleri

ankara'da halı saha kramponu almam gerekiyor. kısa süreliğine buradayım normalde kullandığım kramponumu getirmedim. nike, adidas mağazalarında 200tl civarında fiyatlar. normalde de ayakkabım olduğundan bu kadar para vermek istemiyorum. ama kalitesiz de bir şey almak istemiyorum ki saçma sapan oynamayayım.

önerebileceğiniz yerler var mı bu konuda?


 
bayramda kapalı olur sonrasında bir Ülkealan Pasajı'na uğra derim.


  • candanag  (03.10.14 21:53:09) 
bilinen magazalardan alman daha saglikli olur.
ayakkabi dunyasida mercuriel uygun fiyatlarda
bulunuyor.

Onun disinda ankamall ust katta nike vardi oradan 120 liraya bir safari almistim.
ayni ayakkabi alt katta ykm vardi 70 liraydi.


Ya da nata vega outlette bazen coy uygunlari bulanabiliyor.

tek numara sezon fiyati 150 lira olan bir nbyi 80 almistim.
  • kutsalbok  (03.10.14 22:24:59) 
izmir caddesine git bulursun orada kesin.


  • cok iyi yol  (03.10.14 22:26:22) 
balgat'ta ataplazanın altında adidas ve reebok factory outlet var. sıra sıra dizmişler bol çeşidi.


  • baal  (04.10.14 00:29:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.