[]

taksi valizimi caldi?

Arkadaslar aksaraydan bindigim taksiyle evimin onunde geldim, tam valizi aliyim derken arkadan da iki araba geldi,ben biraz ileri cekiyor sanarken ,gitti ve durmadi hic tabi.Plakayi aldim ve karakola haber verdik. Bulunma sansini cok gormesem de daha fazla ne yapabilecegimi merak ediyorum. Beni bu konuda bilgilendirirseniz super olur. Cok tesekkur ederim :)




 
plakayı almıssın ya daha ne yapacaksın? nasıl olmus o da anlamadım ama adam farkında değildi belki valizi alacağının. öylece gazlayıp gitti mi yani?


  • ufukcel  (03.10.14 17:48:05) 
bu taksiciler odası falan var ya, oradan plakayla hangi durağa ait olduğu bulanamaz mı? o yoldan yürüyebilirsin bleki.


  • xenophobe  (03.10.14 17:56:54) 
oraya da haber verdim.Insallah bulunur artik ne diyeyim.Ulkede kime guvenicez bilemiyorum ki


  • megacracker  (03.10.14 18:08:49) 
Çalmamıştır. Bulunur o çanta, merak etmeyin.


  • otonom  (03.10.14 18:17:16) 
bana da adam valizi unuttu gibi geldi. taksiciler odasında kaydı vardır, telefonu da vardır herhalde. size vermeseler de onlar haber verir, tatildelerse bayram dönüşü ulaşırsınız.


  • tedirginlik hucresi  (03.10.14 18:20:36) 
reklam gibi olmasın ama ben artık bitaksi kullanıyorum böyle risklere karşı.

arkadaşım 700 euro düşürmüş takside. ne taksicinin plakası var, ne telefonu. yapacak hiçbir şey yok, gitti para. oysa bitakside taksicinin adı-soyadı-telefonu-güzergah kaydediliyor herhangi bir probleme karşı. teknolojinin faydalı olduğu noktalardan biri.
  • megafon  (03.10.14 19:13:00 ~ 19:13:36) 
Sonucu da yazar mısınız


  • prodeq  (03.10.14 19:24:20) 
ya çalmamıştır unutmuştur bence bulunur bencede.


  • basond  (03.10.14 20:26:51) 
Cok tesekkur ederim mesajlariniz icin, simdi evime kadar getirdiler. Karakol amiri cok yardimci oldu bu konuda, 5 dk icinde bulundu haber verdikten sonra .

Tekrardan tesekkur ederim yardimlar icin :)
  • megacracker  (03.10.14 20:54:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.