Giriş
(1)

eski sevgiliye kaptırılan torrentleech hesabı

viechtitsa
Deliler gibi bağlı olduğum torrentleech hesabımı eski sevgilime kaptırdım. Aynı evde yaşayınca şifreler engel olmaktan çıkıyor, ayrılınca da feci oluyor böyle. Maili de değiştirdiği için artık hesabımı geri alamıyorum. Üstelik mail şifresini de unutmuş adi adam,kendisi de kullanamıyormuş. Heba oldu
Deliler gibi bağlı olduğum torrentleech hesabımı eski sevgilime kaptırdım. Aynı evde yaşayınca şifreler engel olmaktan çıkıyor, ayrılınca da feci oluyor böyle. Maili de değiştirdiği için artık hesabımı geri alamıyorum. Üstelik mail şifresini de unutmuş adi adam,kendisi de kullanamıyormuş. Heba oldu gül gibi hesap. Yeni bir torrentleech hesabı istiyorum. Davetiyesi olan varsa viechtitsad et gmail.com adresine gönderir mi? Karşılığında elimdeki bir demomoid davetiyesini veririm de torrentleech.in yanında ne kıymeti var tartışılır.
0
viechtitsa
(17.07.09)
çok pis bir adammış hakkaten. sonuna kadar haklısın

;)
0
atmosphere
(17.07.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.