[]

ISID teroristi hesabi kapattirma

su herif misal el yapimi bomba elektronik duzenekli patlayici yapimi falan gibi seylerde twitter dan propaganda yapiyor
twitter.com
bu tip acount lari twiter a bildirip kapattirabiliriz, belki oturdugumuz yerden bir insan hayati kurtarabiliriz.
sizin de buldugunuz bu tarz teror propagandasi yapan hesaplar varsa bu duyurunun altinda paylasirsaniz onlari da kapattirmaya calisiriz hep beraber...

 
Profil kapanmış. Elinize saglık.


  • simbolmina  (04.10.14 01:38:50) 
herkese tesekkurler bir de soyle tip var
twitter.com
ben bunu da sikayet ediyorum... siz de bi el atarsaniz sevinirim...
  • rentts  (04.10.14 09:21:18) 
birader eyvallah da verdiğin linklerin tamamı arapça, neyin duyarını kasıyorsunuz? arapça biliyoruz sanki. ne yapalım ışid twitter'ı mı arayalım? gören zaten şikayet eder bunu. IRKÇI PİSLİK LANET OLSUNNN diyorsunuz da adam haklı, çok mu zor yeni hesap açıp her şeyi oraya taşımak?


  • pescador  (04.10.14 10:04:15) 
@pesca
adamlarin terorist olduunu anlaman icin arapca bilmene gerek yok
ayrica azcik kafayi calistirirsan adamlarin twiter da followers ve following lerine bakarsan bunlarin bir sebeke halinde oldugunu gorursun.
twiter a da hepsini sikayet etmiycez adamlarin followers ve following lerine bakin diger terorist hesaplari da eleyin temizleyin diycez yani ben oyle diyorum.
sen katilmak istemiyosan zorlayan yok, golge etme yeter.
ayrica adamlarin ne yazdigini merak ediyosan translate.google.com dan takilabilirsin.
ama senin amacin uzum yemek degil belli..
  • rentts  (04.10.14 10:18:11) 
"IRKÇI PİSLİKKKK" yazmamın sebebi boşuna kapatmayın yine açarlar demesi değil. 900 kürtün kaçırıldığı linki verip iyi şeyler yapıyorlar demesi. ne kadar anlamaya kapalı insanlar var şu dünyada yahu. her şeyi illa tek tek izah mı etmek lazım. ayrıca yenisini açabilir diye şikayet etmeyip orada bomba yapımını anlatan bir adamın kafasına göre hareket etmesini mi izleyeceğiz. bi daha açsın. onu da şikayet ederiz. bu ne kaderci, bu ne aciz zihniyettir hepiniz her şeyi kabul etmişsiniz. elindeki ufacık gücü bile kullan. şikayet etme hakkın varsa et.


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (04.10.14 11:50:17) 
@eskiden sizofrendim
liseli kafasi bunlarinki bosver.
uzerine klavyede parmak yormaya bile degmez bu tiplerin.
  • rentts  (04.10.14 11:51:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.