[]

Bu şarkı ne ki?

Dün kaş aldırırken Kral Tv açıktı. Bol trompetli Türkçe bir şarkı çaldı, utanmasam smooth jazz falan diyebilirim ama tam da değil. Yeni mi bilmiyorum ama arkasından Hayko Cepkin birtakım Barış Manço şarkıları söylüyordu. Dolayısıyla en fazla birkaç seneliktir diye düşünüyorum. Bir adam söylüyordu. Kaşçı abla susmadan erkek arkadaşını anlattığı için sözlerini anlamadım, onun insafına kalmış bir durumda olduğum için "Bir sus da şarkıyı az anlayayım" da diyemedim; o sıra göz çevremle uğraşıldığı için ekranı da kesemedim ama klip bol bol beyazlıydı. Galiba beyaz bir şeyler giyen esmer bir adam vardı. Ne olabilir bu şarkı?




 
  • bxgx  (03.10.14 11:32:06) 
Kesinlikle bu şarkı, çok teşekkür ederim bxgx.


  • aychovsky  (03.10.14 11:34:41 ~ 11:36:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.