[]

garajin tam karsisina park eden araba

Bi garaj var. Dar bi sokakta. Apartmanin altinda. Bu garajin tam karsisina bir arac parkediyor devamli. Ama bu adam ayni zamanda Karsi binada garaji olmayan kendi evinin tam onune cekiyor.

Garajdan cikabiliyoruz evet. Ama 15 dakika suren ileri geri ileri geri ileri geri.. rampaya gelince milim milim elfreni cek ileri yap, elfreni cek geri yap ileri, el freni cek geri yap.. bildigin iskence.

Adam inatla tam one cekiyor. Silecek kaldirma filan ise yaramiyor.

Polise desem cektirebilir miyiz adamin arabasini? Nabalim levyeyle mi vursak?

 
aynayı kır, arabayı ciz, lastigi indir. silecekleri kır.


  • all girls dream  (02.10.14 22:15:51) 
cama uhuda dökebilirsin


  • all girls dream  (02.10.14 22:18:59) 
egzost borusunuda doldurabilirsin.


  • all girls dream  (02.10.14 22:19:17) 
Silecegini kirdim az once sanirim.. ama yanlislikla oldu. Silecegi kaldirinca dustu lastigi.


  • ibomiu  (02.10.14 22:20:24) 
iyi olmuş eline sağlık.


  • all girls dream  (02.10.14 22:24:20) 
arabayı çeken kişiye, ona toslamanın bir gün kaçınılmaz olacağını söylemek yeterli olur bence.


  • fucking machine in my head  (02.10.14 22:37:03) 
Plastik park yasaktir zimbirtilarindan alip koysaniz garajin onune? Daha da getirip koyarsa o zaman orman kurallarini uygulamak sart tabi


  • icim urperiyor  (02.10.14 22:49:27) 
arabanın ön camına derdinizi anlatacak bi not yazın.. sonuna da bi gün arabanıza çarparsak sorumlu değiliz şeklinde bildirin..

ya da adamın oturduğu apartmanın kapıcısı ile haber gönderin..
  • defnex  (02.10.14 22:54:33) 
ben yanlış anlamadıysam adam evinin önüne çekiyor arabasını. sizin garajın önüne değil. park yasağı yoksa adam haklı. garajı yaparken ona göre yapsalarmış, çıkılabilecek bir garaj olsaymış. adam kendi evinin önüne istediği gibi park eder park yasağı yoksa. sizin garajı yapanlar yanlış yaptıysa karşıdaki adam ne yapsın? sen haksızsın yani, adamın da sileceğini öde bence.


  • lemmiwinks  (02.10.14 23:07:30) 
aslında adamın hiç de suçu yok en azından şu anki düzene göre. komple sokağa park yasağı çektirmedikçe. zaten o oraya koyduğu zaman yanından bir araba rahat geçiyorsa ne trafik ne belediye ilgilenir.

ama silecek için üzülmeyin. eskimiştir, yenisini taktırmaya vesile olur.
  • mechanica  (02.10.14 23:18:37) 
Adamın evinin önüymus ki olmasa bile orası yolun karşı tarafi yol dar olduğundan sorun. Geçen aynı burada otoparktan çıkan adam yolun karşısındakine geri geri çıkıp vurdu ve hiçbir şey olmamış gibi bastı gitti. Öyle öküzlerden olmayın carpariz da suç kabul etmeyiz falan yazarak. Aranızda konuşarak halledin.


  • Lim5  (03.10.14 01:45:55) 
Sikintiniza bir cizum bulabildiniz mi? Ayni durumdan bende muzdaribim ozellikle benim garajimin tam onune park ediyor.Ben girip cikarsam daha fazla yolu daraltiyor.Biz ne yapacagiz boyle insanlarla garajim var diye bu eziyeti cekmek zorundamiyiz.Cozum onerisi olan varsa cok sevinirim


  • Funda73  (30.04.23 17:53:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.