[]

star tv neden şifreli şu an?

bizde şu an şifreli. tottenham-beşiktaş maçının başlamasına daha dakikalar var. digiturkplay'den izliyorum şu an, reklam oynuyor. neden şifreli ki şimdi yani, erkenden şifreleyelim sonradan uğraşmayalım mı demişler nedir? ayrıca neden şifreli ulan bu maç, star'daki maça nasıl şifre giriyor?




 
İzlediğiniz platform nedir?


  • zekicalik  (02.10.14 21:53:59) 
televizyonda uydu yayını var hocam. ben pek bilmiyorum buradaki mevzuu, anneme sordum uydu-çanak dedi. yani çok büyük sorun değil, maçı digiturkplay üzerinden de izleyebilirim ama televizyona neden şifre giriyor onu anlamıyorum. bundesliga maçlarında falan da oluyor bu çok sinir oluyorum.


  • pescador  (02.10.14 21:57:20) 
kablo tv dışındaki yerlerden (uydu) izliyorsanız uluslararası maçlarda şifreye girer kanallar ama türk kullanıcılar için şifre yayınlarlar ücretsiz olarak. bunun sebebi, star tv'nin türkiye içindeki yayın haklarını satın almış olması ve yabancı bir ülkedeki insanın kendi ülkesindeki şifreli veya şifresiz kanaldan değil de türkiye'deki kanaldan izlememesinin ve yayın hakkının boşa satılmış olmamasının önüne geçmek.

örneğin süper lig'i bir alman kanalı almış olsun, şifresiz olarak versin her hafta. sen de türk kanalına para vermeden alman kanalı izle mesela, o zaman türk kanalı boşuna satın almış olur, sonraki yıllarda da o kadar para etmez zaten süper lig.
  • oymak beyi  (02.10.14 21:58:39 ~ 22:00:46) 
star tv hd ile kanal d ve samanyolu'nun hd'si hep beraber turksat yayınlarını iptal ettiler.

bakmadım ama normal star yayını açık olması lazım.
  • montauq  (02.10.14 22:02:40) 
Montauq+1


  • cedex  (03.10.14 06:40:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.