[]

muhabbet kuslarında ses kısılması gecici mi

yoksa dogal yollardan bi tedavisi var mi? kusum cicegin yapragini yemis bi isirik, sonrasinda sesi kisildi 1 gündür. yumurta sarısı vs okudum m ne derece dogru




 
cereyanda bırakma. sürekli tüyleri kabarık ise üşütmüştür.


  • zam sampiyonu domates  (02.10.14 11:01:19 ~ 11:28:18) 
kıyamam. kuş malzemeleri satan yerlere bir sorun. muhtemelen çiçeğin yaprağı tahriş etti boğazını.


  • nick konusunda kararsizim  (02.10.14 11:09:35) 
ceyranda kalmadi. suan davranıslari,tüyleri,diskilamasi vs normal de nasil oldu anlamadim. galiba dediginiz gibi yapraktaki bi madde sebep oldu.
odada ucuyodu baktim kus yok. cicegin dalina tünemis görünmüyo, gözlerinde şuç işlemiş küçük cocuk ifadesi :/

  • sylow  (02.10.14 11:14:52) 
canım ya. valla biz aldığımızdan beri veriyoruz yumurta sarısı. 2 kuş var kapışıyorlar yumurta sarısını görünce :) dene yani yumurta yesin belki faydası olur sesine de. olmazsa da ekstra besin olarak ver yani.

veterinere götürme ihtimalin yok mu?
  • xenophobe  (02.10.14 22:56:14) 
3 gün sonra geldi sesi tamamen kendine :)


  • sylow  (07.10.14 20:08:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.