[]

Aranıyor: İstanbul'da Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı'na Yakın Ev

Merhabalar.

İstanbul'da Taksim metrosu diye bilinen hat üzerinde kiralık ev arıyorum. Aradığım pek fazla kriter yok, ısıtması olsun, güneş alsın ve metroya yürüme mesafesinde olsun. 1+1 olsa dahi olur.

Evini boşaltan, aa bizim karşı apartmanda böyle bir yer vardı diyen birileri var mıdır?

Tek kalmayı düşünüyorum. Aynı zamanda hem sigortalı çalışan hem öğrenciyim. Çalıştığım ofise (Taksim) ve okula (İstanbul Üniversitesi) yakın bir yer istediğim için ev arıyorum. Durumum çok da iyi değil, o yüzden yüksek standart beklentisinde değilim.

Emlak sitelerinden baktım; fakat araya emlakçı koymak pek istemiyorum. Eğer evini boşaltacak olan varsa -kış mevsimi pek sık olmaz ama- yılbaşından sonraya kadar vaktim de var.

 
Üsküdardan da bakabilirsin.


  • phoenixboy  (01.10.14 22:08:25) 
HO metroya yürüme mesafesi kira olarak oldukça yüksektir ve 1+1 pek yoktur.. Ferahevler'e bak derim HO metroya dolmuş - otobüs çok zamanın varsa yürüyerek ulaşabilirsin, kiralar daha ucuzdur..


  • ayheytmayselfenvanttuday  (02.10.14 00:08:35) 
Selam, ev arkadasi olmayi dusunurseniz taksime cok yakin evimde 1 odami kiraliyorum. Dusunurseniz detaylari konusabiliriz.


  • lifeoverip  (02.10.14 18:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.