[]

Banyo tavanı akıyor

Üst daire yüzünden banyonun tavanı akıyor. Boyalar falan döküldü. Duş alırken bir sorun çıkartır mı? Tavandan akan su elektrik kablolarına, lambaya gelirse elektrik akımından ölmeyelim?




 
Yok cikartmaz ama o tavan bir sure sonra cekilmez hal alacak. Soyleyin komsunuza tesisatci cagirip sorunu teshis edip yaptirsin.


  • ay nov kung fu  (01.10.14 21:30:30) 
aynı şey alt komşumuza da olmuştu. usta çağırdık, bayağı fayans kırdı baktı bir şey yok. başka bir usta geldi, küvetin duvara dayanan kısmına silikon çekti. sorun halloldu olan fayanslara oldu. öyle küvetlik bir durum olabilir varsa küvet vb bir şey. deneyin derim.


  • who cares wins  (01.10.14 21:37:10) 
Üst komşunun yaptırması gerektiği için strese girmeden soyle yaptirsin.


  • dunyatuhaf  (01.10.14 22:43:45) 
bize öyle şeyler olmadı hiç, olmaz sanırım. üst komşu banyosunu yaptırdı, kesildi ama bikaç sene sonra tekrar etti. bu sefer tesisatçı yukarıda bir sorun görmedi ama silikon çekti. üst kattan kaynaklanmadığını söyledi. anlamadım yani nereden kaynaklanıyor. bizim su tesisatında da sızıntı olamazmış. silikondan sonra devam ederse başka bişiy önerecekmiş, daha gidip söylemedik.

özet: üst kata bakılsın önce.
  • tedirginlik hucresi  (01.10.14 23:00:23) 
aydınlatma boşluğu varsa çok daha üst katlardan gelebiliyor su.


  • joe dalton  (02.10.14 10:35:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.