[]

Yunanistan futbolu

hakkında söyleyebileceğiniz şeyler var mı? yorumlarınızın, son yıllardaki değişimleri, a milli takımları, vs vs




 
parasızlık yüzünden 2.lig süresiz ertelendi. ne zaman başlayacağı belli değil. sen anla artık.


  • ezeriko  (01.10.14 17:12:00) 
türkiye'den iyi bir konumda değil. hiçbir zaman ofansif bir anlayışları olmadı ve iyi defans yaparlar. 2004 avrupa şampiyonasını da bu sayede kazandılar.


  • razvan rat  (01.10.14 17:13:36) 
her mac alt aq


  • joelskellington  (01.10.14 17:14:52) 
ekonomik sebepler yüzünden şike olayıda fazla.


  • etna  (01.10.14 17:52:39) 
yunanistan milli takımı için konuşacak olursak "dünyanın en sıkıcı futbolunu oynayan bir takım" desek yanlış olmaz sanırım. yıllardan beri "aman gol yemeyelim, 10 kişi topun gerisinde olalım, duran top karambol vs. bulursak bi tane atar ve üstüne yatarız" mantığı mevcut. bu mantık futbolun güzelliğine balta vursa da haklılık payı içeriyor aslında. skora etki edebilecek, ayağa pas yapabilecek ve oyuna hakim olmanı sağlayacak oyunculara sahip değilsen bir şekilde defans yapmak zorunda kalıyorsun. defans yapmak ta önemli bir meziyet bana kalırsa. san marino'nun da yetenekli oyuncuları yok ama defans da yapamıyorlar. yunanistan'ın en azından savunma yapabilme özelliği var ve bu özellikleri sayesinde kalburüstü olarak nitelendirebileceğimiz birçok takım bu savunmayı aşmakta zorlanıyor. bu şekilde kazandığı çok maç var yunanların. yunanistan ligi için yorum yapamıyorum. olympiakos haricindeki takımlarını tanımıyorum ama milli takımın oynadığı oyunun lige yansıdığını düşünüyorum az çok. yalnız oly fena bir takım olmamış bu sene, dikkat etmek lazım.


  • lionel andres  (01.10.14 18:26:33) 
Son yıllarda iyi stoperler çıkarıyorlar sanki.


  • suq  (01.10.14 18:37:23) 
kesinlikle üst oynanmayacak bir ligdir.


  • bi acili adana usta  (01.10.14 22:40:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.