[]

işiniz varken gelen iş teklifleri hk.

arkadaşlar,

diyelimki şartlarından memnun olduğunuz bir işiniz var. fakat bu sırada size ik cılardan gelen iş tekliflerine ne yanıt veriyorsunuz.

ben kibarca reddediyorum. çünkü muhtemelen şartları telefonla vs söylemeyecekler. gelin görüşelim diyecekler vs.

nolur nolmaz deyip ilgilenmesekde gidip görüşmek midir doğrusu ?

 
ilgilenmediğin is için görüsmek saçma olur tabii ki de sartları değerlendirebileceğin bir teklif gelirse neden görüsmeyesin? bi imkan yaratılıp görüsülür. her zaman daha iyisi çıkabilir insanın karsısına.


  • ufukcel  (01.10.14 13:48:57) 
ben de aynen öyle yapıyorum. ama her zaman çalışmayı hayal ettiğim bir yer ise görüşmek lazım.


  • dafuq  (01.10.14 13:50:37) 
Birkac teklife ilgilenmedigimi soyledim. Gidip gorustugum de oldu. Gorusme sonunda dusunmek istedigimi soyluyorum genelde.


  • delifaruk  (01.10.14 14:01:24) 
cv'niz aktif değilse ik cılar sizi kolay kolay aramaz. ama daha iyi şartları kaçırmamak için karşı taraf dilerse mesai saatleri dışında görüşme yapabileceğinizi söyleyebilirsiniz. fırsatları kaçırmamak lazım.


  • benaslinda  (01.10.14 14:06:18) 
Bu tip durumlar çok fazla olmaz. Ben 2 kez yaşadım ikisinde de haftasonu (C.tesi) görüşmeyi talep ettim. Birinde uygun görüldü, diğerinde olmaz dendi. Ben de olmazsa olmaz ve kusura bakmayın demiştim.
Sonuç: Bu durumda şartlar sizi talep ediyor, rahatınıza nasıl gelirse öyle davranmak lazım gelir. Çok çok iyi bildiğiniz, iyi olduğuna inandığınız bir yer değilse tabi.

  • gece lampulu  (01.10.14 14:24:53) 
ik cı direk arayıp iş teklifi yapmıyor ki, görüşmeye çağırıyorlar falan.

yoksa arayıp maaş söyleseler keşke. ben en fazla maaş skalam budur, uygunsanız geleyim diyorum. yok söyleyemeyiz derlerse dönüş yapabileceğim bir irtibat kişisi istiyorum veya tekrar arayın diyorum bi süre sonra, firmayı ve pozisyonu araştırıp tekrar konuşuyorum.
kimi yer mesai dışında da görüşüyor. bazı yerler maaş skalanıza göre gelin görüşelim diyor yalnız bunu da söylemem lazım, asıl büyük soru işaretini ilk görüşmede eleyebiliyorsunuz.
  • joe dalton  (01.10.14 14:26:26) 
gidip görüşmek lazım. belki de şartları çok iyi, görüşmeden bilemezsin.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (01.10.14 14:32:08) 
is arayisiniz halen aktif mi seklinde ariyorlar genelde, ben de degil diyorum.. tesekkur edip kapatiyorlar.. ise ilk girdigimde cv'm guncel idi o yuzden daha cok ariyorlardi, 5 ay falan oldu artik pek aramiyorlar zaten..


  • buzzlightyear  (01.10.14 15:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.