[]

A2 ehliyet prosedürü

selamlar,

aşağıdaki soruyu görünce benim de sorasım geldi. B sınıfı ehliyetim var, üzerine A2 almak istiyorum. ne yapmam lazım?

1) direkt bir kursa mı yazılmalıyım?
2) yoksa sadece sınavlara mı giriyorum?
3) B ehliyetim olduğu için yazılı sınava girme zorunluluğum yok sanırsam, dimi?
4) kurs mecburiyeti var ise, kadıköy civarında öneriniz var mı? sanırım her kurs A ehliyet için çabalamıyor.
5) yakın zamanda alan varsa ücretler ne urumda?
6) başka bilmem gereken birşeyler var mı?

şimdiden teşekkür eder, okuyan gözlerinizden, düşünen beyninizden ve cevap yazan ellerinizden öperim!

 
Kursa yazılman illaki gerekiyor. B sınıfı ehliyetin olduğu için yazılı sınavlara girmiyorsun. Sadece direksiyon sınavına giriyorsun. Direksiyon sınavı vitesli motorlarla yapılıyor, birkaç sene önceye göre zorlaştırmışlar. 8-10 dubanın aralardan geçiyorsun, sonra sekiz çiziyorsun ve 15-20cm genişliğinde 2-3 metre bi platformun üstünden gidiyorsun. sonra trafiğe çıkartıyorlar
Harcayacağın para, B'yi alırken harcadığından bi tık daha düşük olur, çünkü yazılı sınav harcı yatırmayacaksın ve a2'nin ehliyet harcı, b'ninkinden 200-250 lira daha düşük.
Ehliyetin de yenisiyle değişiyor, onu da unutma. 115 lira a2 harç bedeli bir de 100 lira kart parası veriyorsun.

Kadıköy civarında bilmiyorum fakat motor kullanmayı bilmiyorsan, Istanbulda gis akademi var, orayla bir görüş.
A2 ehliyet deyince çoğu kursun dediği, motor kullanmayı biliyor musun? Biz eğitim veremiyoruz, oluyor.
Biliyorsan zaten sıkıntı yok.

Motor sürmeyi biliyom eğitim almama gerek yok diyorsan, 250-300 lira kursa versen, 200 lirada emniyette harcıyorsun. Toplamda 500 lira falan tutar sanırım.
  • battal gemalmaz  (01.10.14 10:00:21 ~ 10:06:21) 
Kadıköy gelisim sürücü kursu.

a2 konusunda uzmandirlar.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (01.10.14 12:06:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.