[]

iPhone 5s mi iPhone 6 mı?

İyi akşamlar herkese,

Bir adet hediye 5s gelecekti ama yalan oldu o mesele. 3 yıldır iPhone 4S kullanıyorum. Artık yeni telefon almanın vakti geldi. En az 32 GB olması lazım.

İlk iPhone'dan sonra hep S model telefonları kullandım. Şimdi iPhone 6 alsam 1 yıl sonra pişman olacakmışım gibi hissediyorum. Çünkü her zaman S'ler daha iyi oluyor, daha az sorunlu oluyor. S olmayanlarda da daha çok tasarım ağırlıklı değişimler oluyor.

Sizce ne yapayım? Şimdi 6 alıp 1 yıl sonra 6S almak içime sinmez. 1 yıl daha bu telefona da dayanamam. 2. el 5S fiyatları ne durumda? 2. el de çok istemiyorum ama sıfır alsam pahalıya mal olacak ve seneye kadar ciddi değer kaybedecek gibi hissediyorum.

Akıl verin lütfen, fikirlere açığım. Çok teşekkürler.

Not: Bütçe ile alakalı ciddi bir sıkıntı yok ama israf etmek istemiyorum.

 
sler daha iyi oluyor mantığın sorunlu biraz. 5s 5ten iyi ama 5 te 4sten iyi. önceki sonraki model diye bak. bi de şöyle düşün, 6 alırsan şimdi en az iki sene telefonun dizayn olarak da modası geçmeyecek. ama 6s alırsan bir sene sonra eski dizayn haline gelecek.


  • hkaan  (30.09.14 23:23:34) 
2. el 5s al, 1800-1900a bulursun 32 gb.


  • sir gawain  (30.09.14 23:30:13) 
Bugun duyuruda sifir gibi 5s satiyordu biri 1700 e 32 gb aksesuarli fln. O duyuruya bak dusun derim.


  • halitkin  (30.09.14 23:40:09) 
ben olsam s serisinden vazgeçmezdim.


  • sta  (01.10.14 00:14:46) 
Çıkınca 6S


  • pass  (01.10.14 00:30:36) 
Uzunu dinle derim :) www.youtube.com

Şaka bir yana, iPhone sahibi olmamama rağmen çevremde yaptığım gözlemlere dayanarak 5S daha makul olacakmış gibi hissediyorum. Ben alsaydım öyle alırdım yani.

Yine de benchmark testlerine, kullanıcı yorumlarına vs. bakıp, yabancı siteleri de araştırıp kararınızı öyle verin derim.
  • sevgikusunkanadinda  (01.10.14 00:34:48) 
5s


  • Humanimal  (01.10.14 10:38:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.