[]

gece çıkan ateş

sabah doktora gittim. iğne falan ateşi düşürdüler. antibiyotiğe de başladım fakat hissediyorum ki bu ateş yine geliyor ve ben bıktım yorganın altında tir tir titreyip mıy mıy mızıldamaktan. el birliğiyle bir durdursak şu ateşi?




 
doktor verdi ilaçları. ateşim çıkınca aa antibiyotik içeyim demedim. antibiyotik içtiğimi söylememin sebebi, artık hastalığım ile ilgili ilaç da kullanıyorum. neden hala çıkıyor geceleri?


  • kırmızıkaşekaban  (30.09.14 23:13:57) 
1-yorganın altında ne işin var? çık çabuk.

2-odanın içi sağlıklı insanın üşümeyeceği sıcaklıktaysa üstündeki ekstra şeyleri çıkar. hırka, kalın çorap falan giyme.

3-eklem yerlerini yıka abdest alır gibi.

4-ciddi artarsa duş al ılıktan biraz daha soğuk su ile.

not: doktor değilim ama sıkça ateşlenen, ateşten geceyi hastanede geçirmişliği olan biriyim. kendime burda yazdığımdan daha acımasız davranıyorum ateşlendiğimde :( zor valla Allah şifa versin.
  • hkaan  (30.09.14 23:14:58 ~ 23:16:07) 
1 - ateş düşürücü iç
2 - bedenini serin, kol ve bacakları sıcak tut
3 - ılık duş alabilirsin
4 - bol sıvı al
  • siradisi00  (01.10.14 00:12:08) 
enfeksiyonun var ki ateş çıkmış, doktor da uzun süreli tedavi için antibiyotik vermiş (hep house izlemekten bunlar). ateşin çıkınca minoset ya da aprol al, duş işini aksatma


  • bradshaw  (01.10.14 09:41:59) 
geç bir cevap olacak ama antibiyotiğin ateş düşürücü etkisi 2-3 gün içinde ortaya çıkar. 2-3 gün ateş düşürücü ve ılık duşla idare edeceksin.


  • dolaysiz tumlec  (01.10.14 19:50:55) 
geçmiş olsun. kırmızı kabanı üzerinden çıkarma.


  • difdiringi  (03.10.14 00:57:36) 
Hastalandiginizda vucut sicakliginizin yukselmesinin sebebi bagisikliginizin dusmesine sebep olan mikroorganizmanin etkinliginin azaltilmaya calisilmasi. Eger 0-10 yas araliginda degilseniz atesinizi dusurmeye calismayin. Vucut kendini korumak icin sicakligini yukseltiyor. Ayrica bircok hastalik gece nukseder. Garip bir sebebi yoktur buyuk ihtimalle.


  • adımburgessolsun  (03.10.14 01:01:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.