[]

Lensi gözümde kaybettim

İki haftadır aralıklı olarak lense alışmaya çalışıyorum da bu sefer sol gözümdekini çıkarırken kaybettim. Çıkarmaya çalıştığım yeri inceledim, oraya düşmemiş. Üstüme de düşmemiş; demek ki hala gözümde bir yerlerde ama gözümde de bulamıyorum. Çok parmakladım gözü "Buralarda ise elime gelsin" mantığı ile ama yakında gözü oyacağım sanırım, acımaya başladı. Altı üstü açıp baktım, bulamıyorum. Ne yapayım?

*Gideyim bol suda gözümü mü kırpıştırayım?
*Suni gözyaşı mı dökeyim?
*Oturup ağlamaya mı çalışayım?
*İyice bekleyim kurusun da batarken yerini belli etsin, ben de oradan mı çıkarayım?

 
Yerimde durabiliyorum gibi, daha önce de zaten gözümün üstündeki ve altındaki ceplere kaçırıp, oralardan topladım. Hele ki gözüm ıslanınca varlığını hissetmiyorum.


  • aychovsky  (30.09.14 22:53:25) 
yerinde duramazsın diye bir şey yok. benimki göz kapağımın içine gitti, hem de iki üç kere. göz kapağını iyice ayır bak. benim çok başıma geldi, arıyorum yok yok. meğersem gözüme kaçmış iyice. solüsyon damlatabilirsin gözüne bir zararı olmaz.


  • who cares wins  (30.09.14 22:53:51) 
saçmalama, bir yere düşmüştür, gözünde olsa batma falan yapar, hissedersin gözünü oymana gerek yok.


  • grimer  (30.09.14 22:55:29) 
Sakinim ama başına ne geldi o lensin çok merak ediyorum.

Tek bir yerde çıkarıyorum. Orayı ve çevresini güçlü bir lamba ile el gezdirerek kontrol ettim. Gözün ceplerine iyice baktım, orada parıldayan bir şeyler yok. İyice arkaya kaçamaz, değil mi? Kaçabilir mi? Göremediğime göre, orta yerde de değil.

Ağlamaya kasayım bari, en kötü gözüm temizlensin azıcık.
  • aychovsky  (30.09.14 23:00:31) 
mutlaka bir yere düşmüştür. gözünü oymana gerek yok.


  • kivanc1  (30.09.14 23:06:11) 
Gözümün içine iyice baktım, yok oralarda. "Bir yerlere düştü kesin" deyip rahatlıyorum.


  • aychovsky  (30.09.14 23:11:12) 
Hala gozunde oldugunu hic mi hic sanmiyorum. Bol suyla yika bana sorarsan.
Istedigin zaman aglayabiliyor musun?

  • delifaruk  (30.09.14 23:13:01) 
gözünde olsa kesin anlardın, yerinde duramazdın gibi şeyler söyleyenlere bakma. ben beş yıldan fazla kullandım, o batma hissi gözünle uğraştığın için mi oluyor yoksa lens olduğu için mi anlayamıyor insan.

hatta şöyle söyleyeyim, bir keresinde ben de sabah lenslerimi takıp odaya geçtim. baktım tv bir net bir bulanık, lan noluyo diye kontrole etmeye gittim ve bingo! bir gözümde lens yok. ara tara bulamadım. diğerini de çıkardım bıraktım. o gece bayağı içmiştik. sabah kalktığımda lens göz kapağımın hemen üstündeydi.
  • john lee hooker  (30.09.14 23:18:31) 
Abim geldi, gözüme baktık, bulamadık. Demek ki çıkmış. Ama kanıtı bulamadık, salladım gitti.

@delifaruk İstediğim zaman ağlayamıyorum, hatta genelde de ağlayamıyorum ama çok sıkarsam iki damla çıkarabiliyorum. Gözüme suni gözyaşı döktüm biraz şimdi.
  • aychovsky  (30.09.14 23:18:55 ~ 23:19:35) 
İşin kötüsü o, biraz batıyor bir yer. Ama orası parmakladığım için batıyor sanırım, lens yok çünkü o civarda. Oraları aradık, taradık.

Kesin düştü o.
  • aychovsky  (30.09.14 23:22:58 ~ 23:24:25) 
bi keresinde biz de sevgilim lensini düşürdü sandık baya bi aradık, ertesi gün gözünün içinden çıktı.
gözün anatomisini incele biraz. korkacak bişey yok. arkalara kaçmıştır gelir yerine. sağa-sola bakma hareketleri belki yardımcı olabilir(salladım).

  • seksen9  (30.09.14 23:27:26 ~ 23:28:40) 
Gözün içindedir, hissetmiyor olabilirsin.

Değilse iki ihtimal kalıyor. Ya düşmüştür ya da beynine gitmiştir...

Şaka şaka beyne falan gitmez göz doktorum söylemişti gözden içeri gitmez diye...
  • pass  (30.09.14 23:54:46) 
@pass Okuyunca "Laaaaa" diye sessiz bir çığlık attım. "Göz yetmedi, beyin de gitti artık kesin" dedim.

Bulamadım hala, özleyeceğim kendisini, çöpe atamadığım için kafamda kapatamadım konuyu.
  • aychovsky  (01.10.14 00:00:16) 
İnanmayacaksın ama bazen ovaladığın zaman pıt diye fırlayıp gidiyor lens. Çok kaybettim öyle.


  • pass  (01.10.14 00:22:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.