[]

yastıktaki inanılmaz mantık hatası

geçen gece yattım düşünüyorum. l ilk akrabalarımız mağarada uyurken lan sırtıma taş batıyor falan derken kendilerine otlardan falan yumuşak bir yatak yapmışlardır. heralde otlar çok koruyamadığından bir de kafalarını sağlama almak için daha yüksekte bulunan bir ot birikintisini de yastık olarak kullanmışlardır. ama zaman içinde değil de yatak laps diye gökten inseydi heralde kafamızı korumak için ekstra bir yüksekliğe gerek duymayacaktık. diye düşünüp yastığı başımın altından çektiğimde evvela yadırgadım ama sonra baktım ki daha güzel.

çünkü başım bedenden yüksekte durduğunda bir kere boynum ağrıyor. kan dolaşımı saçmalamaya falan başlıyor.

artık yastıksız yatıyorum gençler tavsiye ederim.

not. einstein esprileri yapmayın öperim.

 
sadece sirt ustu mu yatiyorsun? yan yatinca noliy?


  • exlibris  (30.09.14 22:01:49 ~ 22:02:03) 
ben de ayni seyi deneyip aman allahim boyle uyunur mu diye krize girmistim. birak yastiksiz yatmayi alcak yastikla bile uyuyamiyorum. kafam bedenimle ayni seviyede olunca boyle midem bulanir gibi garip bir his oluyor, basim falan donuyor. neyse iste bu da benim hikayem. kurdugun mantik guzelmis ama.

bir de basliktaki "ki" birlesik yazilir.
  • gerard  (30.09.14 22:04:12) 
bence hepimiz cenin pozisyonunda uyuyorduk o zamanlar, o yüzden sorun olmuyordu


  • neferkitty  (30.09.14 22:10:35) 
küçükken yastıksız yatardım bende. şimdi 2 yastık olmazsa uyuyamıyorum bile.


  • spirit crusher  (30.09.14 22:15:49) 
Bende yuz ustu yatip, kollarimizi yastik gorevi gibi basimizin altina koyup basimizi yan ceviriyorduk. Kol uyusur bir sure sonra ama benim buldugum en rahat uyku pozisyonu o. Yastiksiz olmaz derseniz kollari yastigin altina sokuyoruz


  • cometome  (30.09.14 22:20:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.