[]

apple için yetkili servis dışında servis?

late 2011 macbook pro'mun harici ekran kartı(hd6770m) yandı. şu an sadece hd graphics 3000 ile kullanabiliyorum aleti, 6770'e geçmeye çalıştığında çat kapanıyor. apple'ın kendi servisi 1550 TL istediği için orada yaptırmam mümkün değil. işini bilen, mac'ten anlayan servis var mıdır bu işi ucuza kapatabileceğim?




 
girisim servis'i bi arayin derim. yetkili bi servis ama belki bise ayarlayabilirler.


  • joelskellington  (30.09.14 13:20:46 ~ 13:20:53) 
bilkom'un servislerinin hepsi yapar bu hizmeti, apple gelmeden once olan servisler.
Ama hemen gitme, bendede 2011 model vardi, ayni sorun oldu, bu sorun olan cok makina var, ben isimden dolayi yeni makina aldim mecburen ama bos zaman bulur bulmaz ugrasacagim bu sorunla.
girisim'de pahaliya yapar, sanmam ucuza yapabileceklerini.
makinayi hemen yaptirmamamin bir diger nedeni'de tamir ettirip 3-6 ay icerisinde ayni sorun tekrarlayan elemanlar var, aslinda bu ekran karti sorunu imac modellerinde de olmustu ama onlarin sadece ekran kartlari degisebildiginden geri cagisdilar ve ucretsiz degisim yaptilar, ama maalesef bizin ekran kartlari ana karta legimlenmis oldugu icin tum anakarti degistirmeleri gerekiyor o yuzden yuksek rakama tamir ettiriliyor. belki beraber gidebiliriz apple'a, sonucta bizden kaynaklanan bir problem degil uretim hatasi bu.

sana link atayim ayni sorun olan binlerce kisi var, apple'in 2011 makinalardaki bu sorunu cozmesini bekleyen.

burdan yeterince bilgi toplarsin,

discussions.apple.com
  • lutah  (30.09.14 13:51:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.