[]

Bu bilgisayar nasıl?

Genel ofis işlerinde kullanılacak bir iyi bir bilgisayar arıyorum. Kriterler hafif olması, mümkünse 13-14" civarı olması, mac olmaması.

bu bilgisayar iyi değil mi?

www.vatanbilgisayar.com

football manager ya da tycoon oyunları falan da oynanabilir mi bununla, en fazla bir kaç saat oynayıp siliyorum zaten, uzun süreli performans gerekmez :)

 
genel ofis işleri derken? yani mail al gönder office kullan gibi işler için çok çok fazla. o istediğiniz oyunları da oynatır da artar bile.

bence cad-cam gibi bir işle uğraşıyormısanız 1700-2000 aralığında bir şeylere bakın onlar da ihtiyaçlarınızı fazlasıyla görecektir eminim.
  • angelofdeath  (30.09.14 12:53:15 ~ 12:53:34) 
uzay mekiği gibi.


  • my name is faith  (30.09.14 13:51:05) 
hocam ofis programları ve football manager tarzı oyunlar için bu bilgisayar fiyat olarak fazla. tabi mali durumun bizi ilgilendirmez ama :)
2000 tl civarına (belki altında) i5 veya i7 işlemcili bir laptop bulabilirsin. önerebileceğim markalar da toshiba, lenovo, asus olur. sony, vaio'yu sattığı için akıbeti ne olur şu aralar bilmiyorum o yüzden yazmadım onu.

  • 221b  (30.09.14 13:54:35) 
kurban da yaklaşıyor. demek istediğimi anladın bence :)

fazla pahalı gereksiz yüksek donanım bence.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.09.14 14:01:14) 
bununla aya bile gidilir :)))


  • azeroth  (30.09.14 15:06:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.