[]

işimden nefret ediyorum

şimdiye kadar herhangi bir sebeple gittiğim yerden şikayet etmemiş, hep iyi tarafından ve bu durumdan ne kazanırım gözüyle bakmış biriyim

amirim sağolsun artık işimden nefret ediyorum. kadının adını telefonumda görünce sinirim zıplıyor. eğer abuk sabuk bir şey söylemişse gecesine uyuyamıyorum, 657'yiz ya, siktiri de çekemiyorum amire karşı.

9 ayım bitiyor burda, mecburi hizmetteyim mayısa kadar. aslında çalışma koşullarım gayet iyi, ekibim güzel, tempo tutturdum ama amir bok ediyor her şeyi. resmen yaşama sevincimi sömürüyor

bu duruma bi çare bulmam lazım. mecburiyi falan yakıp istifa düşünmeye kadar vardı gözümde olay.

nasıl eski motivasyonumu geri kazanabilirim?

not: sallama amiri demeyin lütfen...elimden geldiğince sallamamaya çalışıyorum ama insan psiko olunca illa bi yerden pörtlüyor

 
seninle uğraşamayacak kadar başka bir bela musallat edin amirinin başına.
"nasıl"ı aklıma gelmedi sen bul işte.
veya bu söylediğinin aynısını amirinin üstüne anlat, müdür veya her kimse işte.
  • etna  (30.09.14 12:25:34) 
9 aya yazık değil mi, mayısa kadar sabret ondan sonra gidersin istediğin yere. ayrıca gideceğin yerde yine öyle birisi olmayacağı ne malum? beterin beteri var. psikolojik olarak rahatlayacak aktiviteler bul kendine. spor yap.


  • yue  (30.09.14 12:34:06) 
içinden dalga geç, sana her taktığında içinden saydır, ahaha geri zekalı, ben olsam böyle yapardım mal falan de, oyun gibi olsun.


  • [silinmiş]  (30.09.14 12:36:03) 
ne derse peki efendim de, çünkü her karşı çıktığında mücadele ettiğinde ona malzeme vermiş oluyorsun. sana çıkardığı her problem kendine senin ve diğerlerinin üstü olduğunu hatırlatıp ego mastürbasyonu yapmak için. tabii peki dersin ama arka planda yine bildiğini okursun.
o kadar sıkıcı ol ki başkasına sarsın.

  • lily briscoe  (30.09.14 12:37:39) 
Deli deliyi görünce sopasini saklarmis. Sende ayri bir psikopat ol tirssin senden


  • efrasiyab87  (30.09.14 12:38:48) 
ben seni doktorsun biliyorum, doğru değil mi? eğer öyleyse senin en büyük motivasyonun bu. istifa etme, insanların sana ihtiyacı var. gastritim var, midemde çok sıkıntı olduğunda duyuru açtım. nane limon çayı içmemi söyleyenler oldu, ben de iyi gelir diye bilirdim. sen bana anlatmıştın zararlarını, ben de içmiyorum artık. hastalara kim söyleyecek bunları istifa edersen?


  • rock n roll  (30.09.14 13:05:14) 
hasta görmüyorum ki @rock n roll, daha çok idari olan bi alandayım :)

doktora yapıyorum 2. seneme başladım, tek motivasyonum bu mesleğimle ilgili

amirim yararına olacak ekstra ne yaptıysam bana dönüşü kötü yönde oldu. neyse bi şekilde bunlar da tecrübe...

sayılı gün çabuk geçermiş diyelim :) 225 gün kaldı :)
  • la noix  (30.09.14 13:09:49) 
nane limon niye zararlıymış ya?
lütfen bilgilendirin tohtor hanım/bey.

welcome to memuriyet. her yer aynı. vasıfsız ve kendini bir şekilde göstermiş insanların yükselebildiği bir yer bu ülke. çalışa çalışa kurtarırız belki bir gün. umut var.
  • shiranai  (30.09.14 13:30:56) 
Duyuru klişesi olacak ama mesai çıkışı spora git, amirine nefretini ağırlıklardan, makinelerden çıkar. Kum torbası da olur.


  • arnold schwarzeneger  (30.09.14 13:41:13) 
nike'ın 7 km koşusunda kadınlar arasında 481. oldum haftasonu (hatta amir mesaj atmıştı 2-3 saat önce sanırım onun gazına da geldim adrenalin salgıladım :P)

spora haftada 3-4 kez mutlaka gidiyorum. spor da olmasa herhalde iyice çekilmez biri olurdum

eve gidip pasta börek yapıcam ya kocam gelene kadar, sonra da spora gitcez zaten :) günü kurtarmaya bak la noix :)
  • la noix  (30.09.14 13:56:09) 
Tebrikler:) Bak faydası bile olmuş.


  • arnold schwarzeneger  (30.09.14 14:02:26) 
amirin sana kötü davranıyor ama birileri de ona kötü davranıyor. o kişilere sesini çıkaramıyor aynı senin ona sesini çıkaramadığın gibi. öfkesini senden çıkarıyor. herkes gücü kime yetiyorsa onunla uğraşıyor. yıkılan gururunu altında çalışan insanla uğraşarak toparlamaya çalışıyor. aslında kızsak da garibanın teki.


  • rock n roll  (30.09.14 14:10:52) 
bahsettiğin gibi bir kadınla 1 sene çalıştım. çalıştım denemez resmen eziyet çektim. sık iş değiştirmek iyi olmadığı için kendime bir yıl süre verdim ve bitince de koşarak kaçtım. tabii zaman daraldıkça bende sabır falan kalmadı o ayrı. hatta hayatında koşmamış bir insan olarak, direkt koşuya başlamıştım...hala aklıma geldikçe sinir oluyorum kadına ve kendisi için hiç iyi olmayan dileklerimi sıralıyorum. yapılabileceğin tek bir şey var, o da mayısa kadar dişini sıkmak, mesai sırasında mümkün olduğunca bulunduğu yerden uzaklaşmak, o moralini bozmaya çalıştıkça göstere göstere eğlenmek. sayılı gün çabuk geçer derler zaten fazla bir şey kalmamış :)


  • boyalı kuş  (01.10.14 11:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.