[]

nasıl yapsak

bir hatun kişi var. bununla muhabbetim pek sınırlı, aynı ortamda bikaç kez konuşabildik ama ne zaman konuşacak olsak gayet samimi yaklaşıyoruz karşılıklı. ufak tefek meseleler ama kızın samimiyeti çok hoşuma gitti. tanımak istiyorum hanım efendiyi.

ama ortamlarımız kendiliğinden pek kesişmeyecek, bahane bulup bulup yanına gitmek, kasmak istemiyorum. yarın öbür gün gidip diyeceğim ki (ufak bir ayaküstü muhabbetin üstüne) ''yakın zamanda tiyatroya gideceğim, eşlik etmek ister misin?''

kabul eder mi, etmez mi bilemiyorum bence ikisi de eşit ihtimal de, çok cüretkar olmuş olur muyum onu kestiremiyorum

 
bi şey olmaz ya, tiyatronun nesi cürretkar abi. tiyatro alt tarafı. go get'em tiger.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (29.09.14 23:46:36) 
konuştuysan kabul edebilir, yabani değilse. türkiye için her şey cüretkar ama cüretkar olmuş olmazsın :) rahat ol. olmasının normalliği ile olmamasınınki aynı, yeter ki medeniyet olsun.


  • uykusunu yakalayan adam  (29.09.14 23:49:35) 
bana kalırsa burada temel nokta şudur; tiyatroya gidelim mi derken heyecanlanırsan, bunu bir çıkma teklifi haline getirirsen, ya da o gerginlikte olursan sıkıntı olabilir. bu teklifi öyle bir yapmalısın ki, sanki "canım çikolata istedi ya, gel bakkaldan iki tane alıp geri dönelim" deme samimiyetinde ve rahatlığında olmalı. sen rahat olursan o da rahat olur diye düşünüyorum.


  • semsettin  (29.09.14 23:56:14) 
madem aranızda bir samimiyet oluştu, facebook'tan eklemende sorun yok bence. oradan biraz muhabbet, geyik derken "xyz oyununu merak ediyorum, çok iyi diyorlar, eşlik etmek ister misin?" tarzı bir teklif götürebilirsin. gelirsen çok güzel, gelmezsen de sorun değil havası yaratmak lazım.


  • r_u_h  (30.09.14 10:08:16) 
gayet hoş bence. hem kültür şeysi de var.

(bkz: kültürlenin lan)
  • shiranai  (30.09.14 11:17:07) 
Cevaplar için sağ olun. Ruh, feysbuk ve telefon olayından pek hoşlanmıyorum ben kaldı ki kızın da hesabını bulamadım zaten o yüzden o iş yaş.


  • reavelyn  (30.09.14 14:45:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.