[]

Antivirus programları

Şimdi bu avira iyi ama sistemi kastırıyor gibi. Advanced system care de var. Garanti olsun diye ikisini de yükledim :) Avira'yı kaldırsam asc yeter mi? Ya da ne tavsiye edersiniz?
ya aslında bu asc de boyuna takılıyor, bu mu başıma bela olan acaba?



 
Het ikisi de sistemi kasan yazılımlardır. İkisinin de ayarlarını dikkatle inceleyin, arka plânda otomatik olarak herhangi bir işlem yapmalarını engelleyin, sisteminiz kendine gelir.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (29.09.14 19:02:39) 
ben bugüne değin tek bir antivirüs programı kullanmadım ki, hayvanlar gibi torrent ve bilimum şey indiren insanım. iyi kötü bilgisayar dünyasıyla haşır neşirsen, neyin virüs olduğunu neyin olmadığını zaten kestirip önleyebilirsin. av kullanıyorsun ve onlar sürekli sistemine yük bindiriyor, ramlerin işlemcin fazladan ve sürekli çalışıyor bu en basitinden donanımında akan elektrik miktarının normal kullanıma göre daha fazla oluyor olması demek. yani yazılım olarak sistemi korurken diğer yandan donanım olarak teknoloji ömrünü hızlı tüketiyorsun cihazının. Laptop'imı açtığım ilk gün nasıl çalışıyorsa, 2.5 yıldir günde en aşağı 15 saat çalışan alet hâla aynı stabillikte çalışıyor. Neden? çünkü yalnızca temel internet işlerimi yaparken cpu kullanım oranım yüzde 5'in üstüne çıkmıyor. arka plan tertemiz.

gelelim asc'ye. advanced systemcare bir windows optimizatörüdür. kendisi windowsu steril olarak kullanabilmen için regeditlerini, gereksiz işlemleri, kayıt defterini temizler siler süpürür. akıllı bellek boşaltıcı, yine aynı şekilde gereksiz işlemleri sonlandırır, bilgisayarının rahatlamasını sağlar. oyun ve benzeri ağır işlerinde ise güç modunu değiştirir, elektrik tüketimini dolayısıyla performansı artırır. asc sistemi yormaz aksine rahatlatır. ben avira ve türevlerini silin, asc ile devam edin derim.
  • fucking machine in my head  (29.09.14 19:27:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.