[]

Beyaz esya kurulumu nedir? Illa olmasi mi gerekiyor?

Ya buzdolabi ve camasir makinesi aldim, yarin gelcek aletler de servislerle pek vakitlerimiz uymuyor. Servisin kurulum yapmasi nedir yani? Ne yapacaklar? Kurulum olmadan kullanmaya baslasam olmuyor mu? Yoksa bayramdan sonraya kadar ikisini de kullanamayacagim. Hadi camasir makinesi neyse de, buzdolabini kullanmam lazim bi an once.




 
garanti olayı. alette sorun çıkarsa servis rapor düzenleyecek. servisin kurulum yapmadığı üründe garanti olmuyor diye biliyorum.


  • inheritance  (29.09.14 17:11:21) 
servis kurmazsa garantisi geçersiz olur.


  • sta  (29.09.14 17:21:05) 
mağaza ile falan konuşsanız bir kolaylık yapabilirler servis çalışanları memur değil size göre gelebilirler diye tahmin ediyorum. hatta daha önce aynısı başımıza geldi ama servis bize uygun saatte geldi. bu mağazanın insiyatifine kalmış. servise git derse gelirler.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.09.14 17:23:40 ~ 17:27:55) 
sen kurarken makinaya bir şey yaptın diyelim. Ne olacak?
onlar kuruyor ve biz kurulu, çalışır durumda teslim ettik diyorlar.
garanti işlemeye başlıyor.
  • secilmis uye  (29.09.14 17:29:21) 
servis gelir, cihazı çalışır halde uygun şartlarda kurup belge düzenler, imzalar atılır. daha sonra cihazda kendiliğinden bir sorun çıkarsa garanti ilgilenir. siz kurarsanız garanti dışı kalır. kapsama giren bir arızayla bile servis ücretli ilgilenir.


  • icim urperiyor  (29.09.14 17:34:34) 
guncelleme var mi bilmiyorum ama eskiden bu konu soyle idi;

servis gelip acarsa garantisi kurulum tarihinde baslar. yok kendin kurarsan eger garantisi fatura tarihinde baslar.

tabi cihazin kutusundan cikar cikmaz fabrikasyon bir hatasi var ise daha degisim yapmazlar, servise tamire verirsin.

ben olsam caktirmadan acar calistirirdim, bi ipnelik olursa geri korsun kutuya :p
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (29.09.14 17:37:12) 
servis kurmazsa garanti kapsamından çıkar.


  • demoniclewinsky  (29.09.14 17:37:19) 
herkes demiş bi de ben diyeyim. Servis kurmayınca garantisini başlatmıyorlar.
Ama şöyle de bi çözüm vericem ek olarak. Servisle bi görüşün. Ben bunları kendim kursam sonra siz bi ara gelip kontrol edip garantisini başlatsanız nası olur diye sorun. Bazı servisler kabul ediyor. Düzgün kurulum yapıldıysa garantisini de başlatıyor. Adamların da işine geliyor. Bir sürü işçilikten kurtuluyorlar. Siz evde bunları çalıştırırsınız. Bayramdan sonra da gelir garantisini açarlar.

  • maxhoper  (29.09.14 17:41:59 ~ 17:42:11) 
bu yazdıklarınız tv için de gecerli mi


  • 000000  (29.09.14 17:43:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.