[]

kışlık ama seksi pijama olur mu?

Hadi seksiyi de gectim, şık olsun. Kislik ve şık kadın pijamasi goremiyorum hic. Şık modellerin hepsi saten ya da satenimsi ince kumaslardan. Hep pazenden, polardan, aba gibi pamuklu kumaslardan mi oluyor bu kislik pijamalar?




 
çok beğendim ben bu soruyu. çeşit çok az. pierre cardin'de görmüştüm ben ama onlar da sanki çok üşüyen yeni gelin pijaması gibiydi. oysho'dan falan görece dokunması daha hoşa giden polar pijamalardan alabilirsin. işte seksi olmak için de soyunup koşa koşa yatağa gitmen lazım üşümemek için. hem seksi, hem istekli gözükürsün böylece. hem de üşümezsin. win - win.


  • kırmızıkaşekaban  (29.09.14 11:39:45) 
Oysho'ya bakınız. Okşamaya doyamayacağınız kışlık kumaşlara sahip pijamalar var ama tabii pahalı biraz.


  • whoosie  (29.09.14 11:41:37) 
Gençler,

Elbetteki degisik dusunceleriniz olabilir ve bunlara dair capsler paylasabilirsiniz fakat
Dunya uzerine kac tane kadin bu tip seksi tabir edilen seyleri giydiginde seksi olabiliyor? Kendinde ozunde malzeme saglam degilse en kral pijamayi giydirsen ne olacak yani

Ornegin seksi kadina dedemin cizgili pijamasini giydirsem yine seksi olur.

Bu gercegi lutfen goz onunde bulundurun.
  • kosun lan mevzu var  (29.09.14 11:46:04) 
bacim, şimdi şöyle düşün, ısıtması soğutması maliyet olan evlere göre seksapalite tasarlanmıyor. ondan kışlık pijamanın hem seksi hem sıcak tutan versiyonu yoktur. bak hep saten, tiril tiril. seks bir lüküs tüketim yani.


  • fucking machine in my head  (29.09.14 12:37:38) 
geyikli tayt demeye geldim

eksisozluk.com
  • exlibris  (29.09.14 13:46:10) 
soğuk yerde sexylik mi olur.evin sıcak olsun pijaman ince


  • bluebey  (29.09.14 13:48:29) 
Osho+1 kışlık diye illa çok kalın kaba modeller olacak değil. Victoria's secret lar da açılmış oralara da bak.


  • april12th  (29.09.14 16:50:28) 
seksi? spesifik biri için mi bu hazırlık?
seksi dediğin tanım çok geniş. kötü anlamazsan izah edeyim, popo kısmından giymek için bir düğmeli açıklık olan pijamalar var. fevkalade seksi gelebilir kimisine. sıcak da tutar.

  • namus ninjası  (29.09.14 16:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.