[]

9 gun geciken adet

Gunaydin..

Sabah sabah pek kimsenin olmadigi saatlerde dayanamayip soruyorum.



Simdi efenim.. gecen ay 10 gun adet geciktirici kullandi. "Primolut-n" kullanip denize meniz.. ilaci biraktiktan 2 gun sonra adet geldi. Bu yeni dongu kabul edildi..

Bu donguye gore gelmesi gereken zamanda:
Gogus buyumesi
Gogus Hassasiyeti
Karin sisligi
Psikolojik degisiklikler
Karin agrisi
Sirt agrisi

Gibi olagan belirtiler oldu. Su anda da "Gogus buyumesi, hassasiyeti" hala var. Ama diger belirtiler ortadan kalkti.


Her zamankinden yogun stres ve cok cok yogun bedensel yorulma vardi 2 hafta oncesine kadar.


--
Cinsel iliskiye de adeti bittikten 3-4 gun sonra girdik birde yakin zamanda (adeti gecikmeye baslayali 2. Gunden itibaren iliskiye girdik) sanirim. Emin degilim yakin zaman harici girmedik galiba hatta.. evet evet muhtemel. onceki gorustugumuzde birlikte olmadik. Dogru..



Simdi 9 gunluk gecikme nedendir? Ihtimal nedir? Ilac yuzunden olsa bu kadar uzar miydi? Ya da stres?

 
İlaç ve stres yüzünden gecikme yaşıyor olmanız olası, ilaç hormon düzeninizi etkiledi sonuçta. İlişkiye girerken korunduğunuzu varsayıyorum. Birkaç gün (5-6) daha bekleyip, akabinde diğer olasılıkları düşünmek uygun olur sanki.


  • gmzo  (29.09.14 09:23:52) 
İlaç ve acaba hamile miyim stresinden dolayı 20 gün geciktiğimi bilirim. Biraz daha bekle:)


  • suicides underground  (29.09.14 09:27:11) 
Stres yüzünden uzayabilir tabi ama adet gecikmesinde ilk önce hamileliği dışlamak gerekir.


  • fayfim  (29.09.14 10:26:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.