[]

bir küçük linkedin meselesi

linkedin'e üye değilim; fakat çok seyrek kullandığım bir e-mail adresime hiç tanımadığım bir sosyal medya uzmanı tarafından linkedin aracılığıyla davet gelmiş, anlam veremedim.

linkedin'e üye olmasak da böyle alakasız davetler alabiliyor muyuz yoksa işin içinde başka bir iş mi var, birinin benim e-mail adresimle linkedin hesabı açması gibi? gerçi öyle olsa benim e-mail adresime bir onay e-mail'i gelmesi gerekmez miydi? bir an "hesabım mı hacklendi yoksa?!" diye bile düşündüm de sonra vazgeçtim bu fazla paranoyakça düşünceden hehehe :) şaka bir yana, üye olmadığım bir siteden davetler almak hiç hoşuma gitmedi :/

not: sosyal medya, marketing vb iş alanlarıyla alakasız biriyim.

 
gelen muhtemelen linkedine üye ol sonra da arkadaşım ol daveti şeklinde bir mail olmalı. bir şekilde bir mail listinde ya da bir ağdaki arkadaşları arasında vs. bulunuyorsanız böyle bir davet yollayabilir.


  • copadam  (29.09.14 00:08:40) 
üye olduğun siteye davet etmezler ki zaten. aynstayn was here!

linkedin davet konusunda çok saldırgan. ona buna davet gönder hemen o da gelsin numaraları yapıyor. sen de arkadasının mail listesinde olunca sana da isteyerek ya da yanlıslıkla göndermistir. korkma.
  • ufukcel  (29.09.14 00:14:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.