[]

hayalinizdeki yaşam nasıl? kafanızda kurduğunuz ideal?

nasıl bir hayat isterdiniz? ama böyle sıradışı sayılabilecek şeyleri sormuyorum. yani işte büyük bir sanatçı olmak, ülke ülke dolaşmak isterdim tarzı değil. günlük hayatınız, eviniz işiniz gücünüz nasıl olsun isterdiniz onu soruyorum. "e o da böyle olsun isterdim ulan" derseniz tamam, o şekil yazabilirsiniz.

ben kendimi mesela çocukluktan beri takım elbise giyip ofiste veya limanda çalışan, iş arkadaşlarıyla hafta sonu pub'a gidip maç izleyen, futbol menıcır oynayan, evli barklı bi' herif olarak düşünürüm. veya bunun bekar versiyonu. bekar olan küçük ama lüks bir evde yaşıyor. evli olan daha mütevazı bi' yerde.

bu mesela sıradanlıkta çığır açmış bir yaşam tarzı ama beni çok mutlu ederdi açıkçası. şimdi fortuna düsseldorf'un maçı bitti de aklıma geldi öyle sizinkileri de merak ettim. oralarda benim hayalimi yaşayan birisi vardır kesin. üzüldüm şimdi amk ben acıbadem'de oturuyom

 
ben ülke ülke dolaşmak isterdim ama sürekli değil. yani sürekli değil derken, uzun aralıklarla. akademisyen olup 3-4 yılda bir şehir/ülke değiştirerek yaşamak istiyorum. ya da aslında akademisyenlik şart değil de, böyle 3-4 yılda bir yer değiştirip farklı ülkeler/kültürler görmek istiyorum.


  • turakin  (28.09.14 16:52:55) 
daha az çalışıp daha çok gezeceğim bir tarz isterim ben. günde 2 saat falan çalışayım yeter, hiç çalışmamak da olmasın. Artık çalışmaya nasıl alıştıysam :) neyse ye iç gez toz bir yaşam tarzı


  • biturluaklagelmeyenadam  (28.09.14 17:07:45) 
valla ben de duygularımla mantığım bi adamda buluşmuş olsun, onunla evlenmiş olayım isterim. öyle evlenip salmış tiplerden olmayayım. giyinip süslenip işime gideyim falan.. zeki çocuklarımız olsun, güzel de yetiştirelim onları. çok aşırı paramız olmasına gerek yok, sıkıntı çekmeden yaşayalım arada yeni yerler görmeye gidebilelim yeter. stressiz, huzurlu falan diye saymama zaten gerek yok. böyle..

şu ansa sevmediğim bi şehirde, fikirlerimin hiç uymadığı ebeveynlerimle yaşıyorum ve sevmediğim bi işte çalışıyorum. yalnızım da. ama olur bence ya, neden olmasın ki?
  • bxgx  (28.09.14 17:20:43) 
Şimdiki işimin patronları daha namuslu insanlar olsun, ben de seyahatlere çıkayım eğitim ve konferanslar için. Kadınları daha çok adam yerine koysunlar. Yoksa işimden memnunum sanırım. Özel hayatta da, beni dinlemekten, benimle sohbet etmek hoşlanan (benim de aynı şekilde) biri olsun isterdim. Evlilik çok uç geliyor yaşım ileri olmasına rağmen. Güzel soruymuş cevaplamak umut verdi kalbime, sağol meister


  • shiranai  (28.09.14 17:25:04) 
isteğim buradaki firmamızı almanyaya taşıyıp hayatıma tekrar oradan devam etmek. (20 sene önce türkiyeye dönmüş bir aileyiz)

olacak olan ise babamın kurmuş olduğu bu firmayı hiç bir yere kıpırdatamayarak istanbulda düzensizlik, kibirlilik, hoşgörüsüzlük içinde devam edeceğim.
  • c1b2k3  (28.09.14 17:26:43) 
artık umutlarım kalmadı ülke ülke dolaşmaya, ne biliyim çılgınlıklara falan. yaş ilerledikçe gerçek dünyaya dönüyor insan. çoğu da böyle oluyor zaten. büyük bir çoğunluk dünyayı dolaşamayacak, zengin de olamayacak, vedat milor veya ayhan sicimoğlu'nın gibi bir işe de sahip olamayacak! sistem böyle :)

neyse benim artık en büyük hayalim ne bileyim ev almak, motorsiklet almak. belki evlenmek. düzenli, sıradan, normal bir hayat yani. en büyük atraksiyon motorsiklet olur heralde :) haftada bir rakı içmeye çıksam yeter.

hatta listeleyelim en ekstrem şeyleri;
-haftada 1 rakı
-motorsiklet sahibi olmak. buna bağlı olarak belki bir çevre de olabilir.
-şehirdışında bir ev. prefabrik falan da olur. ya da arsa alıp kendim de yaptırabilirim. gördüm 50, 60 a yapıyorlar sahibi olduğun arsaya. 2 katlı falan. az buçuk bahçeli.

bunlar normal bir işin yanında istediklerim. normal bir işten kastım 8 saat çalışabileceğim bir memuriyet. :)
  • secilmis uye  (28.09.14 17:30:23) 
Buna çok yakın aslında. Değişecek olan şey bu gece olacağı gibi çok uyku borcuna girmemek, bir de şehir daha neşeli, daha sıcak ve metropol olmayan bir şehir olursa hiç fena olmaz. Gerisini ben hallederim.


  • aychovsky  (28.09.14 17:35:16 ~ 18:10:09) 
daha açık görüşlü bir ülkede yaşamak isterdim, ne bileyim sevdiğim insanla evlenebileyim mesela. bir de çok büyük bir şehir olmasın, 1-2 milyon nüfuslu en fazla. onun dışında, doktora yapayım, sonra da alanımla ilgili, ar-ge'de işe gireyim (burada yine adam gibi ar-ge'si olan bir ülkede yaşama gerekliliği doğuyor)

bir de aslında burada yapabileceğim şeyler var, misal hep düzenli ve ciddi olarak koşmak istemişimdir. eğer becerebilirsem bir kere maraton koşmak isterim. daha aktif ve doğayla iç içe bir yaşam tarzı diyelim o zaman.
  • peki madem  (28.09.14 17:58:05) 
hayalim gibi yaşıyorum
sabah 7 öğlen 3 çalışıyorum
maaşım güzel
sevdiğim / beni seven bi eşim var
ev araba sağlık herşeyimiz var
maşallah nazar değmesin
  • basond  (28.09.14 18:02:56) 
yurt dışında (berlin, amsterdam, londra) yaşayıp orada bir cafe açmak isterdim. bana aylık kemiksiz 12.000 euro (londra ise pound) gelir getirsin yeter fazlasında gözüm yok.

öyle arabaya falan da meraklı değilimdir bisikletime biner evden işe işten eve gidip gelirdim.
  • elektr10  (28.09.14 18:09:32) 
eve geldikten sonra kırmızı buzdolabından biramı alıp yudumladığım bi hayal ile sınırlandırmışım hep kendimi.


  • akatreil  (28.09.14 18:20:08) 
haftasonu tatilli akiam erken çıkmalı bol maaşlı iş mutlu bir aile haftasonları aileyle sürekli gezi planlayabileceğim bir yer


  • bluebey  (28.09.14 19:43:18) 
@capitatum yorum/nick diyorum kapitalizmin bi üst evresisin :)) güzelmiş


  • bluebey  (28.09.14 21:51:11) 
her hafta manyak bir sey yapayim istiyorum ben. meselam:

-wingsuit le base jumping
-okyanusta sea kayak
-zipkinla avlanma
-kitesurfing
-heliskiing
-snowkiting
-deltakanatla akrobasi
-planorle akrobasi

boyle seyler. boyle seyleri yapan insanlarla arkadaslik edeyim, o camialara mensup olayim. zamanla bir tanesini digerlerinden daha cok severim duzenli yaparim diye dusunuyorum. arkadas cevrem de bunlari yapan insanlardan olusur, ayni kafada bi tane de sevgili yaparim daha ne. boyle seyler yapabildigim surece nerede yasadigimin onemi yok.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (28.09.14 21:56:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.