[]

gitsem mi gitmesem mi? gitsem bi türlü gitmesem bi türlü... [derdimiskym]

ya ismek'in bi kursu vardı gitmeyi çok istediğim. ön kaydı yaptırmıştım ama yeri çok ters kaldığı için sürekli erteledim kesin kaydı. bugün kayıt için son gün. ama şöyle bir sıkıntı var ki kontenjan zaten dolmuş olabilir. zira "kontenjan 18, ön yeterlilik için başvuru sayısı 48" yazıyor sitede.

aradım sordum dedim yer doldu mu, asilden girebilir miyim, ben onu şu an göremiyorum amirlerimizin bakması lazım gibisinden bir şey söyledi. şimdi duş al git gel falan 2 saat sürecek. ve yedekten girersem, ki bu girememek olur, çok üzülürüm.

bu 48, başvuru yapan kişi sayısı değil mi? eh bunların 18'i de kaydını tamamlamıştır herhalde? bana sıra gelmesi mümkün değil. ya bi ihtimal, belki bi şeyler vardır olm gitmeden karar verme diyorum ama diğer taraftan, bugün halletmem gereken bissürü iş var bununla 2 saat de şeyapmak istemiyorum.

gidiyim mi? :(

 
Git ya işin ne. Hareket olur miskinliğini atarsın.


  • shiranai  (28.09.14 13:27:25) 
hacı evde oturup vicdan yapacağına git. Hava da yağmurlu hem ne güzel hava alırsın


  • mirty  (28.09.14 13:32:24) 
ulan önümde 50 kişi varmış ya nasıl üzüldüm. ama haklısınız gideyim her türlü. iyi dedin, montumu da giyip tin tin giderim. gelince de yemeğimizi yer, odamızı toparlayıp ütümüzü ve ödevlerimizi yaparız. ooh mis.


  • pescador  (28.09.14 13:34:23) 
bence git. fırsatın nereden doğacağı belli olmaz. otobüste bu kurstan üzgün üzgün dönerken biri seni keşfedip oyuncu bile yapabilir. örnek abartı tabii ki ama fırsatın ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz sen git.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (28.09.14 13:34:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.