[]

Bir Estetik Ameliyat Sitesinde

Sizce neler olmalı? Yakın zamanda tamamen bu konuya odaklanmış bir site projesi içine gireceğim. Domain, hosting, WordPress herşey tamam altyapı olarak. Geriye bir tek içerik girmesi kalıyor.

Ben şunları düşündüm:

-Estetik ameliyat hakkında genel bilgi

-Estetik ameliyatların hangi vücut bölgelerine yapılabildiği, bu sırada nelere dikkat edilmesi gerektiği (öncesi ve sonrasında)

-Oluşabilecek riskler ve komplikasyonların anlatımı

-Estetik ameliyat yaptıran hastaların tecrübe paylaşımlarından oluşan bir bölüm

-Estetik ameliyat hizmeti veren çeşitli kurumların tanıtımı (düşük yoğunlukta)

Böyle bir plan size nasıl geliyor? Sizce bu site tutar mı, insanlar aradıklarını kolayca bulabilirler mi? Neleri ekleyip, neleri çıkartmalı?

Edit: Buraya yazılanlardan da yola çıkarak sitemi açtım, şu an çok yeni olmasına rağmen günlük içerik girmeye çalışıyoruz: www.estetik-ameliyati.com

Tavsiye veren herkese teşekkür ediyorum.

 
before/after olayı yararlı olabilir.

yaygın kullanımı açıklanabilir.

operasyon süreciyle ilgili ayrıntılı bilgi verilebilir.

mümküsnse operasyona ait görüntüler videolar paylaşılabilir.
  • emfuzi  (28.09.14 01:00:01) 
Yaygın kullanım derken biraz daha açabilir misiniz, tam olarak anlayamadım... Bir de görüntü paylaşımı sırasında büyük ihtimalle kanlı ve pek mide kaldırmayacak şeyler de girecek araya, insanları siteden soğutmaz mı ki bunlar?

Not alacağım bunları, özellikle before/after olayı kafama yattı epey, çok teşekkür ederim... Devamını getirmenizi bekliyorum.
  • yenideneyim  (28.09.14 01:05:27) 
Fiyatlarla ilgili bilgi mutlaka olmalı. İnsanların ilk bakacağı şey o oluyor genelde.


  • buff  (28.09.14 01:11:29) 
yani en çok hangi bölgelerde hangi amaçla yapılıyor estetistik? en yaygını burun ve göğüstür bunlar da kaldırma büyütme küçültme olarak listelenir vs.

before after olayında süreç mutlaka olmalı.

oeprasyon öncesi
operasyondan 7 gün sonra
operasyondan 15 gün sonra
operasyondan 30 gün sonra

insanlar ne kadar sürede şekle girecek normal hayatına dönecek bilmek ister. çok önemli ve güzel bir şey olur bu bence.

operasyon görüntülerinde de kanlı olmayanlardan veya kansız kısımların kesilerek küçük kesitler halinde verilebilir. tabii tutup da burun kemiği düzeltme ameliyatı verilmez ama örneğin bir yağ aldırma, botox, slikon gibi operasyonlar daha basit olduğu için korkan insanların korkusunu yenmesine yardım edecek kadar masum görüntülerse paylaşılarak insanlar cesaretlendirilebilir. sadece insanlara cesaret vercek operasyon korkularını yenmeye yardım edecek görüntüler paylaşılır örneğin.

bu arada operasyonların hepsi ayrıntılı anlatılmalı. ne kadar sürüyor. genel mi lokal anestezi mi vs.
  • emfuzi  (28.09.14 01:13:57) 
o doktora, o hastaneye estetik ameliyat olan kişilerin görüşlerine yer verin derim. yaşadıkları sıkıntılar, nasıl atlattıkları vs.


  • who cares wins  (28.09.14 02:13:36) 
Before/after ve fiyat bilgisi koymak yasal değil.


  • Lim5  (28.09.14 07:14:46) 
@Lim5, nasıl bir sıkıntısı oluyor? Rekabet kurallarıyla mı alakalı? Belirli bir doktoru veya merkezi adres göstermeden ortalam fiyatlar hakkında bilgi versek o da mı sorun olur?


  • yenideneyim  (28.09.14 13:44:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.