[]

Bana ne demek istemişler?

Dear Ayhsegul
The seller has rejected your request to cancel Order No. 63......3. Reasons for Rejection: Dear friend, I'm sorry. The goods have been sent to you, please be patient, thank you.

If you still want to cancel this order, please discuss terms with the seller before your order is shipped.

 
pek sevgili ayşegül,

satıcı sipariş numarası 63...3 olan siparişinizi iptal etme isteğinizi reddetti. reddetme sebebi olarak da şöyle buyurdu: dostum üzgünüm. malları yolladım, lütfen sabırlı ol. teşekkür ettim.

hala iptal etmek istiyorsan, lütfen siparişin kargoya verilmeden şartları görüş. öptüm kib bye
  • by rebel  (27.09.14 16:45:04) 
Satıcı sizin iptal talebinizi reddetti. Sebep: Sevgili arkadaşım, üzgünüm, ürün sana yollandı, lütfen sabırlı ol, teşekkür ederim.

Eğer halen iptal etmek istiyorsanız, kargodan önce şartları satıcı ile konuşun.

edit: kesinlikle sonunda "öptüm kib bye" yok. Bunlar paralel yapının oyunları.
  • harzem  (27.09.14 16:45:52 ~ 16:46:59) 
Ama yollamamış yani satın aldıklarım arasında yok


  • ayhsegul  (27.09.14 17:04:24) 
satın aldıkların arasında çıkmamışsa order cancel değil, transaction cancel yapman, yani paranın karşı hesaba geçmesini engellemen lazımdı.


  • transall  (27.09.14 17:44:06) 
Bi de şu olabilir mi Satın aldıklarınızı acaba iki farklı satıcıdan mı aldınız ? Yada iki farklı paket halinde geleceklerse bir paket önceden gelmiş diğeri arkadan mı gelecek öyle bir ihtimal olabilir mi ? Onu da bi düşününün. Satıcı ürünü eksik yolladıysa paranızın satıcıya geçmesini engelleyebilirsiniz elbet tabi nereden aldığınızı bilmiyoruz. Direk mağaza türü bir yerden aldıysanız bunu engelleme imkanınız olmayabilir. ebay aliexpress gibi bir yerden aldıysanız bu imkanınız olabilir.


  • maxhoper  (27.09.14 18:52:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.