[]

Burada Dublaj mı Var?

www.youtube.com muzaffer tema ( sağdaki, doktor olan ) dublaj mı yapılmış?




 
zannetmiyorum. o cumleleri izleyenleri rahatsiz etmeyecek sekilde kuracak derecede ingilizcesi vardir muhtemelen. birkac sene abd'de yasiyor cunku. bu sure zarfinda da once new york'ta ufak tefek isler yapiyor. sonra hollywood'a gidiyor. orada iki film ceviriyor. joan fontaine'le meshur bir fotografi var. o donemi her anan o fotograftan bahseder. gecenlerde eski bir dergide okumustum. onu da bulursam buralarda editlerim cevabimi.

ek: haziran 56'da new york'a gidiyor. burada birkac iste calisiyor. sonra turk basin konseyinin verdigi bir kokteylde spyros skouras'la tanisiyor. o kendisini hollywood'a davet ediyor. temmuz 57'de hollywood'a gidiyor. burada iki filmde rol aliyor. eylul 58'de amerikali bir kadinla evleniyor. haziran 59'da da turkiye'ye geri donuyor.

bunlar ses mecmuasi'nin 24 subat 1962 tarihli 14. sayisindaki muzaffer tema'nin amerika guncesi kesitinin ana hatlari.

ek2: "...bir sene sonra da (56'da oluyor) meshur amerika yolculuguna cikti. fakat yeteri kadar lisan bilmedigi icin once lisan dersleri aldi, kendisine orada necla etes ve sermi oz adindaki gazeteci yardimci oluyordu. 1957'de newyork'tan hollywood'a gecip fox sirketi ile iki senelik kontrat imzaladi..."

7 gun (hurriyet'in pazar ilavesi) 29.sayi, 15.06.1969
  • John Finn  (08.10.14 02:54:44 ~ 05:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.