[]

Boyun-Bel-Beyin-Göğüs MR Çekimi

Fiyatları konusunda ufak ve dişe dokunur bir araştırma yapmam gerekiyor arkadaşlar. İnternette biraz araştırma yapmama rağmen hekim postası dışında iyi bir kaynak bulamadım. Yakın zamanda bunlardan herhangi birini yaptırmış olan, şurada yaptırdım şu kadar mal oldu, sigortalıydım-değildim diyebilecek olan var mıdır?

Bir de bütün bunlar için ayrı fiyat tarifeleri mi uygulanıyor, nasıl oluyor?


 
geçen hafta liv hospital'da yaptırdım. sgk'lı bir teyzeye sizin emraınız için ödeme yapacaklar dedi görevli ve teyze 230 lirasını kendi ödedi. sgk yüzde kaçını ödüyo bilmiyorum ama.


  • mula  (26.09.14 22:28:20) 
Ben bursa da kisa bir zaman once bel mr ni 47 tl ye cektirmistim,sgk li olarak.


  • brnbrs  (26.09.14 22:38:33) 
bel mr'ı çektirdim araştırma hastanesinde para vermedim.


  • argent dawn  (26.09.14 22:45:20) 
istanbulda ermeni hastanesinde sadece beyin emarını sigortayla 150ye çektirmiştim.
izmirde beyin boyun kontrastlı emarı özel bi yerde 600 küsür liraya, aynı emarı haseki hastanesinin arkasında bi yerde 350 li bir şeye çektirdim. emarın çeşidine ilaçlı olup olmamasına göre değişiyor

  • alfabetik dusler  (27.09.14 16:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.