[]

Ayakkabı tavsiyesi...

Sevgili duyurucular (özellikle dişi duyurucular) kuzen nişanı için bir adet elbise almış bulunmaktayım fotodaki meşhur elbisenin siyahı denilebilir. Bunun altına nasıl bir ayakkabı giyilir ki? Aslında kırmızı, klasik, önü kapalı, yüksek topuklu bir ayakkabı alayım dedim, şaka gibi bir çok yere baktım ama bulamadım. İstanbul'da çok pahalı olmayan (bir öğrenciyi kasmayacak) bir yer var mı böyle bir ayakkabı bulayım? Doğrusu topuklu ayakkabıyı ilk kez giyecek bir insanım buna rağmen yüksek topuklunun seksapeline kapıldım, ama çok zor olcak gibi denedim de... Böyle büyük bir baskı oluyo ön tarafta ayaklarım sıkışıyo, bütün yüksek topuklular böyle kasar mı, benim denediklerim mi dar kalıba sahipti? Neysee ne giyilebilir böyle bir elbisenin altına?

edit: Ha bir bu hem ön tarafı hem arkası topuklu ayakkabılar var ya (adı var mı bilmiyorum :D) onlarla daha mı rahat ederim?


 
topuklu ayakkabı olayından çok anlamam da inci de falan vardır büyük ihtimalle, bakırköy'de de çok oluyor bu tarz ayakkabı satan yerler.


  • light beam  (15.07.09 17:17:35) 
kırmızı topuklu onu kapalı bir topuklu ayakkabı gordum gecenlerde pull and bear'de 69 tl idi, pull and bear'i alışveriş merkezlerinde bulabilirsin, cok detaylı oldu dimi :)

hem ön tarafı hem arkası topuklu ayakkabılar daha rahat evet
  • tehanu  (15.07.09 17:18:43) 
bahsettiginiz siyah elbisenin altına daha geçenlerde siyah rugan ayakkabı aldım, gayet topuklu vve cok rahat, yesil magazalarında bulabilirsiniz ki fiyatı 45 liraydı şaka gibi. kırmızı da kararlıysanız bile yine de bi deneyin derim.


  • avifa  (15.07.09 17:23:20) 
adı trabzan topuk, evet hem rahat hem zarifler. ben kırmızı, siyah ikilisini artık beğenmiyorum. siyahın altına gri süper olur ama lame değil gri.


  • ecece  (15.07.09 17:28:07) 
Aslında ben de güzel siyah ayakkabılar buldum ancak kırmızı ayakkabı giyeceğim diye kafaya koydum. Bir de topuklu ayakkabı almışken en seksisinden olsun dedim :D. Şöyle bir şeyler olsa süper olacak gibi www.flickr.com
www.flickr.com

  • loralynn  (15.07.09 17:28:58 ~ 17:34:26) 
cevahire yakınsanız debenhams'ta bir kaç ay önce 60 tl'ye vardı böyle şeyler. şu anki durumu bilemeyeceğim. şişli ters olmuyorsa polat pasajı derim bir de. pasajın dışında durup kapıya bakınca sağ taraftaki koridorda istediğiniz şekil ve renkte, hatta isterseniz kendi kumaşınızdan ısmarlama ayakkabı yapan biri var ama dükkanın adını çıkaramayacağım. zaten dışında yazıyor "ısmarlama ayakkabı" gibi bir şeyler


  • mermaid  (15.07.09 18:52:18) 
2.linkteki ayakakkabı gayet uygun onun biraz daha süslü olanlaro var tokalı filan, ama ilki biraz tango ayakkkabısı gibi; onu tercih etme derim. bir önerim var sana eğer yeni ayakkabını ilk defa nişanda kullanacaksan pudralayıp giymen daha iyi olur malum yeni ayakkabılar hep arkadan vurur:)) iyi eğlenceler..


  • tom sawyer  (15.07.09 19:07:47) 
bahsettiğiniz ayakkabılara platform deniyor, yani ayak tabanı da yüksek olduğu için, ayak çok zorlanmıyor yüksek topuklarda.
peki ama neden kırmızı :) zaten elbiseniz siyah, seçtiğiniz ayakkabıların ilki kalın topuklu,küt burunlu, kapalı falan, tam kışlık bir kombin, yani o elbisenin altına, taşlı ince topuklu veya dore ya da lame - şu bantlı olanlardan özellikle - bir ayakkabı giyseniz çok daha cıvıl cıvıl, yaz ruhuna uygun olmaz mısınız. bence olursunuz, tabi siz bilirsiniz, kolay gelsin :)

  • pinking of you  (15.07.09 19:23:35) 
Kırmızı güzel ve siyahla iyi gider diye düşünüyorum. Ben pek anlamıyorum bu ayakkabı olayından doğrusu spor ayakkabı dışından ayakkabı giymediğimden, neresi kışlık oluyor ki her tarafı açık sayılır onların da :D. Lame ve dore hoşuma gitmiyor. Mermaid'in bahsettiği ayakkabı 2.ye benzeyen bir ayakkabı sanırım biliyorum onu, en iyisi onu almak sanki...


  • loralynn  (15.07.09 19:41:03) 
evet platformsuzunu kasım ayında teyzeye hediye almıştık.

ama pinking of you'ya katılıyorum. çok zarif yazlık ayakkabılar var incecik. bence iyice mağaza gezip modelleri inceleyip, hatta denemeden "şu model" diye şartlanmayın
  • mermaid  (15.07.09 20:34:45) 
kışlık mı demişim, siz bana bakmayın :) kırmızı ayakkabı çok güzel durur eminim, umarım bulursunuz istediğiniz gibi bişey, istanbulda nerelerde vardır bilmiyorum ama deichmann a bakabilirsiniz fiyatları çok uygun, charles&keith de %50 indirim vardı en son, bir de pretty fit mağazasında.iyi eğlenceler şimdiden.


  • pinking of you  (15.07.09 20:52:49) 
istanbullu değilim ama moda bloglarından gördüğüm kadarıyla nişantaşında shoe tek diye bi mağaza fiyatlarını tüm ayakkabılar için 44tl'ye sabitlemiş. internet siteside var.


  • aaayce  (15.07.09 22:18:50) 
hatun o kıyafetin koluna kavalye bulamazsan olabilirim ben kavalye:)


  • taipan  (15.07.09 23:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.