[]

ilandaki araba için anlaştım. fikirleriniz ?

www.sahibinden.com

kaza-boya-değişen yok.

tek handikapı fazla km'de olması. ama bakımları yapılmış temiz bir araç.

26.750'ye anlaştım. değerli fikirleriniz önemli.

(lütfen qanqa alma yea km'si yüksek minvalinde yazılacaksa yazılmasın)

 
ne için kullanacaksın? aile arabasımı yoksa iş için yolda mı kullanacaksın?

Aracın geçmişini arattınmı tramer kaydı vs. yada bi ustaya gösterdinmi? mutlaka göster.

İspark yada hgs borçlarını sorgulat ha bide araç eskiden ne için kullanılmış bu kadar km yi şehir dışındamı şehir içindemi yapmış ben şahsen 150.000 km de hiçbir arabayı satın almam ama tabi gerisi senin fikrin.
  • basond  (26.09.14 20:59:40) 
bana bu çok şirket arabası gibi geldi ya. ben olsam uzak dururum bundan. fiyatı da az değil.


  • xenophobe  (26.09.14 21:04:59) 
3 yılda 150.000 km demek yılda 50.000 km demek. Günlük ortalama 135 km civarı yol yapmış. Şirket aracı olma ihtimali çok yüksek. Motora iyi baktırmak gerekir almadan önce. 3 yıllık araç olarak görünüyor ama motor ölçümde daha yaşlı çıkabilir. Ben olsam bir kere daha düşünürdüm.


  • Dr_Stat  (26.09.14 21:27:59) 
şirket arabası dostum.içine sindiyse illa alcam dediysen hayırlısı olsun.


  • fikox  (26.09.14 22:09:56) 
Kaporta da illaki birsey cikar mutlaka ekspertiz yaptir cikinca arac kiraydaydi bizim haberimiz yokken olmus muhabbeti yapacaklar km ye gelince dostum yakinda sana patlar turbo pompa masraflari km muhabbeti yapmayin demissin iyi seyler duymak istiyorsan bilemem fakat bu butcede temiz araba ariyorsan iyi arastir


  • steward  (26.09.14 22:59:34) 
Kilometresinin fazla olması sadece bir gösterge, devrinde kullanılmışsa, hor kullanılmamışsa problem çıkarmaz. Ama siz yine de bu göstergeyi dikkate alın, alırken bir ustaya gösterin. Motor ve şanzıman ne durumda bir öğrenin. Hatta kendiniz bir sürüp motor sesini dinleyin, vites geçişlerine dikkat kesilin. Bu ikisi sağlamsa diğer şeyler zaten hallolur.


  • johan sebastian  (26.09.14 23:11:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.