[]

doktor yazısı okumaca

aslında sadece mevcuttur ve uygun görülmüştür dediği semptomatik tedavi ne onları kesinleştirsek yeter :) tabi hepsini okuyup yazmak isteyenlere de şimdiden teşekkürler.




 
ben mevcuttur ve uygun görülmüştür'ü bile anlamadım, kolay gelsin :)


  • Demet  (26.09.14 20:53:59) 
küfür etmiş bile olabilir ya...

bişeyin yetersizliği gelişmişi okudum ben de.. ha gayret tek tek birleştirebiliriz
  • defnex  (26.09.14 21:00:38) 
hastanın yapılan muayenesi sonrasında..... hastanın incelenmiş özgeçmşinde... aksesuar noviküler eksizyonu snrasında geçirilmiş....revizyon? ...bişey bişey ile semptomatik tedavi yapılması uygun görülmüştür.

vay anasını..
  • sopiro  (26.09.14 21:19:45 ~ 21:26:50) 
hastanın yapılan muayenesi sonucu tibialis posterior ... ... gelişmiş pes planovalgus deformitesi mevcuttur. ... incelenmiş, ... aksesuar naviküler ... sonrasında ... ... ... mevcuttur.

hastanın ... ile semptomatik tedavi yapılması uygundur.

ancak bu kadar çözebildim.
  • Lim5  (26.09.14 21:23:07) 
hastanın yapılan muayenesi sonrasında tibialis posterior yetersizliği zemininde gelişmiş pes planovalgus deformitesi mevcuttur. hastanın incelenmiş özgeçmişinde aksesuar naviküler eksizyonu sonrasında geçirilmiş remisyon? ??? mevcuttur.

hastanın ortotik ile semptomatik tedavi yapılması uygundur.
  • bass solo take one  (26.09.14 21:26:48 ~ 21:28:20) 
hastanın yapılan muayenesi sonrası tibialis posterior yetersizliği zemininde gelişmiş pes planovalgus deformitesi mevcuttur. hastanın (?) incelenmiş özgeçmişinde aksesuar navikuler eksizyonu sonrasında geçirilmiş remisyon hikayesi mevcuttur.

laterale (?) ortotik (?) ile semptomatik tedavisi yapılması uygun görülmüştür.

eğer ortotik ise ayağın güçlendirilmesi için yapılan işlemlere ortotik deniyormuş. ayağı dışa doğru ortopedik aletlerle destekleyecekler galiba.
  • montauq  (26.09.14 21:32:44) 
son karar (herkese teşekkürler)
hastanın yapılan muayenesi sonrasında tibialis posterior yetersizliği zemininde gelişmiş Pes plano valgus deformitesi mevcuttur. Hastanın incelenen özgeçmişinde aksesuar naviküler eksizyonu sonrasında gelişmiş revizyon hikayesi mevcuttur.

hastada ortotik ile semptomatik tedavi yapılması uygundur.
  • niye ama  (26.09.14 21:37:27) 
bildiğiniz düztabanlık alsında da işte sonrasında olaylar olaylar :)


  • niye ama  (26.09.14 21:48:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.