[]

sivilce izi geçirmece

mayın tarlası olan yüze napmalı? dermatologa gidicem ama size de bi sorim dedim.




 
Clinedolxy tarzı bi jel verirse kullanma ben de fayda etmedi. O uzun süren tedavi şart. 6 aylık hap sanırım.


  • aydogank  (26.09.14 20:45:34) 
dermatoloğa git. boşver diğer safsataları. yıllardır uğraşırım hiç bi boka yaramadı o suyu bu kabuğu şu yağı vs. Ha bak loreal'in skin perfection serisi var. O cildin renk dengesni harbiden sağlıyor. Ama mayın tarlası gibi dediğin için muhtemelen rouctanne mı ne öyle bi ilaç var onu verir doktor.


  • chavez s venezuela  (26.09.14 20:47:35) 
kimyasal peeling ama kaliteli bir yerde


  • female demon  (26.09.14 20:48:03) 
bepanten için faydalı diyorlar. elma sirkesini de ben öneriyorum. gerçi benimkiler iz diil lekeydi.


  • yarmasimo  (26.09.14 20:58:25) 
yatmadan taze dilim limon,kuruyup cildi gerginleştirdikten sonra yıkamadan nemlendirici. haftada bir gün 1 ya da 2 dilim avokadoyu ezip buğday yağı ile karıştırarak 1-2 saat maske.bugün öğrendiğim bir tarif.


  • haminneymbn  (26.09.14 21:14:11) 
yaşınız itibari ileyse çok çok da fazla bir şey geçirmiyor yani o dönemi yaşamak gerekiyor. temiz tutmak, nemlendirmek tek elinizden gelen şey olur dermatologa gitmeden. giderseniz de, genelde roaccutane veriyorlar, bazen eğer iltihaplı sivilceleriniz varsa yüzünüze sürmeniz gereken bir pomad veriyorlar. Uzun vadede geçiyorb üyük ölçüde. Doktora gidin siz, bilmemne suyu, bişey damlası falan sürmeden.


  • sopiro  (26.09.14 21:31:30) 
doktorun söylediklerini buraya da yazar mısın?

yüzü sürekli sabunla yıkamak, yağlı yemek yememek, bol bol su içmek filan diyebilir onların hiçbirisi bende işe yaramıyor.
  • nodrap  (26.09.14 22:15:46) 
@nodrap ben birkaç ay önce de gittim sivilceler yüzünden. peeling yapma sabun sürme dedi hiçbir zaman sabun önermiyordu zaten. effaclar yüz yıkama jeli verdi. kızartma ve yağlı yemediğimi bildiği için ekstra bi krem vermedi. evvelden nadixa ve isotrexin diye bir krem vermişti zaten. ama sivilcelerim gittikçe arttı ben de sıktım hep son günlerde pek sivilce çıkmıyor; ama izler baki kaldı.


  • mula  (26.09.14 22:21:28 ~ 22:22:15) 
Sivilce yok sadece iz sorunu varsa dermaroller'ı bi araştır.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (26.09.14 23:20:14) 
eğer sivilce yoksa bas tca peelingi geç bro et etkili yöntemdir. ama uyguladıktan sonra cilde bakmak lazım, ilk bir hafta soyulana kadar falan. bende ergenlikten kalma bir doğu anadolu haritası vardı. doa tca aldım beybi face olacam ben yakında çok şukela bir şey.

kimyasalpeelingnedir.blogspot.com.tr
  • biturluaklagelmeyenadam  (28.09.14 17:05:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.