[]

tıp dünyası çaresiz - allahını seven üzerime ortopedist atsın

hastaneden yeni geldim. çıldırmak üzereyim. artık paraya kıyıp özele gitmeyi düşünüyorum. istanbul'da ücretiyle insanı depresyona sokmayan, hastayla ilgilenen falan bi' ortopedist önerebilir misiniz? veya devlet hastanesi de olabilir yani işini hakkıyla yapan, "hadi cnm çbk ol :))" demeyen sülalesi raad bir doktor da olur.

neredeyse 6 ay oldu ve ben hala yokuş çıkamıyorum, tempolu yürüyemiyorum. 20 yaşındayım lan ben. röntgen çekildi temiz, MR çekildi temiz, EMG çekildi temiz. ulan kasta bir şey yok, kemikte bir şey yok, sinirde bir şey yok. artık nereye gideceğimi şaşırdım. sıkıldım. nereye gideyim kime göstereyim şu ayağı?

abi ben midesine düşkün insanım, göt göbek aldı yürüdü aha neredeyse şeker hastası olmuşuz. yürüyemiyorum çünkü. bildiğin yürüyemiyorum ve adamlar "bi şey çıkmadı ya, olur öyle ağrılar" diyorlar. la bu ne?

 
kilon varsa onunda etkisi vardır. yürümeden nasıl kilo veririm lan dediğini duyar gibiyim. az yiyip elini kolunu çalıştır. oturduğun yerde yapabileceğin egzersizler bul.
kan tahlili falan istemediler mi hiç? bende dizim ağrıyor diye gitmiştim romatizma çıktı.

ayak ve ayak bileğiyse sorun cerrahpaşada tahir öğüt var.
  • sutlu nescafe  (26.09.14 17:13:14) 
kilo almadan önce de vardı bu ağrı ama o zamanlar daha hafifti. muhakkak kilo etkiliyordur ama o kadar kilolu değilim yani, sırf kilodan kaynaklanabilecek bir ağrı değil. ayak kendini boşa alıyor resmen, oynatamıyorum bir noktadan sonra.


  • pescador  (26.09.14 17:19:27) 
Kaç kilosun boyun kaç? İstanbulda mısın ? Kilo ağrı sebebi bu arada.


  • lilidance  (26.09.14 17:31:44) 
Öncelikle gecmiş olsun. Mr hangi bölgeye çekildi? Benim de benzer şikayetlerim vardı ama bel bölgesinde sancılarla doktora gittim. Aylarca teşhis konamadi. sonunda akıl edip belimin mr'inı çektiler de bacaklarımı kaybetmek üzereyken omiriliğimde kitle olduğu tespit edildi. Malesef devlet koyamadı teşhisi. Özeldeki doktorlar fark etti. Bu arada hastalığınızla ilgisi olmadığını düşündüğünüz bulgular varsa bunları da dile getirin hastane de. Benim en büyük hatam bu oldu.


  • eylul  (26.09.14 17:32:36) 
@lilidance, yahu tamam ağrı sebebi de kilolu değilken de oluyordu bu diyorum. sadece kilo yüzünden ayağımı yerden kaldıramamam mümkün olabilir mi? boyum 1.78 kilom 84. öyle çok aşırı kilolu falan da değilim yani.

@eylul, uf, çok geçmiş olsun. benim her yerim sorunlu olduğu için korktum valla. mr'ı ayak bileğimden çektiler. emg ve röntgen de yine bilekten. yani hiç mi bir şey çıkmaz arkadaş hepsi tertemiz.
  • pescador  (26.09.14 17:35:08) 
Ben çok iyi bir dr önericem de mesaj atamıyorum siZe mobilden girdiğim için. Siz mesaj atın cevaplayayım en iyisi


  • lilidance  (26.09.14 17:35:25) 
fizik tedaviye gözüksene. ortopediyle pek bir alakası yok gibi geldi anlattığın kadarıyla.


  • argent dawn  (26.09.14 17:41:25) 
@argent dawn, onu da düşünüyorum aslında ama bu üç şeyde de nasıl bir şey çıkmaz aklım almıyor. düşünüyorum eksik veya yanlış anlattım desem hayır, ağrının sızının zamanı şiddeti etkisi vs hepsini defalarca anlattım. sağolsun doktorlardan biri çok ilgilendi zaten, bissürü sağa oynattı sola oynattı falan sonra sinirlerde bi şey olabilir diye düşündü. yok hepsi temiz. bi radyasyon bi elektrik yiyorum sıkıldım artık, ayağımı istiyorum ben.


  • pescador  (26.09.14 17:44:16) 
fizik tedaviye git hocam. belki kaslarda zayıflık falan varsa egzersizle vs çözerler. geçen bizim arkadaş dizim ağrıyor dizim ağrıyor diye gitti doğuştan öyleymiş kız egzersiz verdi ömrün boyunca yap dedi yolladı. böyle saçma sapan şeyler de çıkabiliyor


  • argent dawn  (26.09.14 17:52:21) 
maltepe bölge hastanesinde davut bey vardı 4-5 sene evvel ama sitesinde göremyorum şu an. aratıyorum bulucam kendisi çok iyi bir doktordur ve daha iyi tetkik için hocalarına yönlendirir. bulunca yazcam meister

aha buldum www.davudyasmin.com site çok fenaymış ama takılma, süfer adamdır.

abi bissürü yerde çalışıyor. iletişim bölümünden bi bak istersen hangi gün hangi saat uyuyorsa ona göre şeyap.
  • shiranai  (26.09.14 18:03:23) 
ayagını yerden kaldıramamak nasıl bir laf. tam olarak tarif etsen belki buradan da yardımcı olabilecek birileri cikar.
ayagın bükülmüyor mu nedir. cünkü ayagın yerden kalkmasının ayak ile ilgisi yok. daha detaylı anlatabilirsin.

  • sage  (26.09.14 22:02:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.