[]

Beşevler'den Haceppete Ü. Beytepe Kampüsü'ne Ulaşım

Arkadaşlar Merhaba,

Bir misafirim var. Birkaç ay bende kalacak. Evimin konumu Bahçelievler Mah. olarak geçiyor ancak Beşevler Mareşal Fevzi Çakmak Cad. üzerinde oturuyorum. Arkadaşım Hacettepe Üniversitesinde okuyor ve bildiğim kadarıyla 230 no'lu EGO hattı kaldırılmıştı. Dolayısıyla Tandoğan'a yürüyüp oradan 230'a binme şansı ortadan kalktı, yani bildiğim kadarıyla, çok da emin değilim, Melih'in sağı solu belli olmuyor.

Arkadaşımın şikayeti, Beytepe'ye ulaşım işinin bir buçuk saatini alması.
Kullandığı güzergâh:
ANKARAY [Beşevler>Kızılay]>>> ÇAYYOLU MET. [Kızılay>Beytepe] >>> OTOSTOP [Beytepe>H.Ü. Kampüs]

Oturduğumuz konuma yakın bir dolmuş hattı falan var mı acaba? Ne yapsa uygun olur?

Teşekkürler.

 
dolmuşlar daha önce kalkmıştı, en mantıklısı yukarıda belirttiğiniz şekil. ya da çayyolu yönüne giden dolmuşlara vs binip, beytepe yol ayrımında inip, yine dediğiniz şekilde otostop..


  • primetime  (26.09.14 15:49:49) 
Bahçelievler metrosuna yahut Sabancı kız yurduna gitsin, oradan dolmuşlar geçiyor. Gölbaşı tarafına gitmeyen dolmuşların neredeyse tamamı Eskişehir yolu güzergahından geçer. Onlardan uygun birine binip Hacettepe köprüsünde inebilir.

Ama bu aralar polisler ayakta yolcu alan dolmuşları durdurduğu için dolmuşçular genelde basıp geçiyor, yahut güzergah değiştiriyor. Bilkent dolmuşları için çok sorun oluyor ama Hacettepe köprüsüne kadar giden çok dolmuş var, boş geçenler muhakkak olacaktır.
  • johan sebastian  (26.09.14 15:58:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.