[]

internetten beyaz esya

Selam westinghouse'lar,

Yakin zamanda sifirdan ev duzecegiz. Beyaz esya fiyatlarina bakiyorum bayiler ile internet siteleri arasinda 200 lira gibi ciddi farklar oluyor. 50 60 lira olsa hic kafami yormayacagim ama ciddi bir fark mevcut.

Simdi benim sorum su, mesela camasir makinesi aldik eve geldi kutulu mutulu. Bunu yetkili servisi arayip kurduracagiz hic ellemeden. Peki urunde distan gorulmeyen bir hasar varsa ne oluyor? Ornegin kenari ezik diyelim. Biz servis gelmeden icini acip kargo gorevlisinin yaninda kontrol edemedigimiz icin uzerimize mi kaliyor?

Eger bu sekilse pek de mantikli degil internetten almak.

Bu konu hakkinda sordugum soru ile alakali veya alakasiz fikirleri olanlar yorum yapabilirse mutesekkir olacagim.

 
ben almadım ama bildiğim kadarıyla servis rapor düzenliyor. bu raporla iade işlemi yapılıyor.


www.hepsiburada.com

Teslim aldığınız ancak Yetkili Servis tarafından kurulumu gereken, kutulu/ambalajlı ürünler için sonradan fark edilen hasarlar öncelikle “Yetkili Servis Hasar Raporu” ile belgelenmelidir. Bu belgenin temininden sonra ‘Sipariş Takibi’ sayfasından ‘Ürün bozuk Çalışmıyor” başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu kapsamda ürünün geri gönderimi için “kargo bedeli” ödemezsiniz.
  • inheritance  (26.09.14 11:17:39) 
evlenmeden önce buzdolabı ve çamaşır makinesini hizlial.com'dan aldım. kargocuların alıp atamayacaklar(!) bir ürün olduğundan gayet sağlam elimize ulaşmıştı. paketi açılmamış bir şekilde servisi arayıp kurulumları için randevu alıyorsunuz.


  • teknikekip  (26.09.14 11:25:18) 
bayiiden alınca da aynı durum oluyorki. sonuçta bayidekiler teşhir ürünü onlarda depodan istiyorlar, depodan geliyor. yanisi senin aldığın eşya o bayiiye bile girmeyebiliyor.
kargocular zaten kontrol edin diyorlar meraklanma derim.

  • joe dalton  (26.09.14 11:34:46) 
internetten bugüne kadar 2 ç.makinesi, 2 buzdolabı, 2 de tv aldım. dediğiniz gibi hasar hiç görmedim.
genelde kurulum için servis çağırdığınızda para alıyorlar, bilginize.

kredi kartı kampanyaları, hediye çekleri falan da araştırın ondan sonra alın. bir mağazan almaya göre çok çok kârlı çıkacaksınız.
  • bira sisesi kapagi  (26.09.14 11:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.