[]

yunanistan atina deniz kıyısı pansiyon

bayramda bi arkadasımla yunanistana gitmeye karar verdik.
vakit kısıtlı, 4ü cıkış 7si dönüş şeklinde olacak. dolu dolu gecsin diye güc bela 900e 4ü sabahı gidiş 7si akşamı dönüş bilet bulduk.

ancak,
bookingden otel bakıorum hem bölge hakkında en ufak bi fikrim yok,hem de mavi boyalı duvarlarında oturup deniz manzarası olan pansiyonlar yer etmiş aklımda,önyargıdan yer begenemiyorum. yani o guzel boyalı minik şirin hosteller sadece adalarda mı var? atinadan hangi adaya gideriz cok yolda vakit kaybetmeden?
ne yapalım biz şimdi duyuru bi akıl ver :(

 
pirede de var ama isim hatırlayamam


  • hkku  (25.09.14 22:52:47) 
@freekara, bodruma 4ü sabahı varıp ordan llk ferry ile kos a gidioruz. baska secenek yoktu cunku. en uygunu buydu ve hic zaman kaybetmemiş oluyoruz bu sekilde. kos'ta da istediğimiz (santorini) atmosfer yok gibi görünüyor yuzlerce otel baktık,yok hic yunan havası yok... o yuzden kos a varır varmaz porttan bi ada secip oraya gecicez. simdilik plan bu. ist-bodrum,bodrum-kos gidiş dönüş aldık. bakalım neler olacak...


  • slalom  (26.09.14 22:17:25) 
deniz kenarında mavi beyaz boyalı pansiyonlar,mumkunse hiç çok katlı bina olmayan bir yerleşim yeri,guzel yemekler ve tertemiz bir deniz. yani santorini kendine mahsusmus ben de otel bakmaya baslayınca anladım. netten ferry için yeterli site yoktur,oraya gidince kostan elbet baska yerlere geceriz diye avutuyorum kendimi.


  • slalom  (27.09.14 01:54:02 ~ 01:54:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.