[]

Fifa 15 online hakkında

En son orjinal PES 2013 almıştım Konami'nin server'ları bazen sapıtıyordu, maçlarda bağlantıyı torrent ile kastırıp oyundan attıranlar mevcuttu falan filan. Zaten pes ile bağlantımı geçen sene itibariyle koparttım.

Fifa da var mı böyle şeyler? alsam mı almasam mı diye düşünüyorum.

Bir de online karşılıklı maç haricinde neler yapılabiliyor? Div 9'dan div 2 ye yükseldim muhabbetleri vardı nedir bu olay? Yanlış hatırlamıyorsam kendi adamını oluşturup diğer kullanıcılarla bir araya gelip transfer falan mı olunuyordu, neler var açıklayabilir misiniz?

 
Al bence, kesinlikle pişman olmazsın. Önyargılı olmazsan çok zevkl alırsın.

Ultimate Team diye bir olay var. Oyunda coin kazanıyorsun. İlk başta bir pack veriyor sana. Onu açıyorsun. Çıkan adamlar iyi değil. Onlarla maçlar yapıyorsun. 10 tane division var. Online ayrı, offline ayrı. İkisinde de 10'ar tane division var. 10.'dan başlıyorsun. İlk başta gayet kolay oluyor. Ama oyunu uzun zamandır oynamıyorsan biraz zor olabilir. Önceside biraz normal maç yapıp ultimate team'e hazırlanabilirsin. Ama oyun dinamiği biraz farklı.

İşte oynadıkça coin kazanıyorsun. Kazandıkça istersen pack açıyorsun, istersen oyuncu alıyorsun. Pack açmak riskli. İçinden 1 milyon coin değerinde Messi de çıkabilir, 1000 coin bile etmeyen adam da çıkabilir. Kontrat mevzusu falan da var, oynadıkça çözeceksin. Hesabını iyi bilmen lazım.

İstediğin bir soru olunca sorabilirsin.

Ben 11 aydır FUT oynuyordum. Baktım 1 ay kalmış yeni oyunun çıkmasına, yıllardır oynadığım career mode'a başladım geçen ay. Manager career yapıyorum genelde. Oyuncu olarak da yapabilirsin. Birkaç tane mod var işte. Harika oyun. Hayatta baymaz. Pişman olmayacaksın.

Sorularını bekliyorum. İyi oyunlar :)
  • aguilas negras  (25.09.14 20:33:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.