[]

part-time iş

arkadaşlar benim bir miktar paraya ihtiyacım var. 1500-2000 civarı. bir yerlerden borç harç bulabilirim ama çalışıp birkaç ay içerisinde de olsa kazanmak bana daha cazip geliyor. hatta ocağa kadar kazansam kâfi.

ben üniversite öğrencisi olduğum için de haliyle part time çalışabilirim. derslerim ya öğleden önce ya öğleden sonra. tüm güne yayılan dersim hiç yok. dördüncü sınıf öğrencisi olduğum için programım rahat. ingilizce filan biliyorum ama yapacağım bu işte buna pek gerek olacağını sanmıyorum. tecrübelerine gelince, bi süre bi yayınevinde bir editörün yanında staj yapmıştım. açmak gerekirse redaktörlük başta olmak üzere bir yığın farklı iş. en son okulun kütüphanesinde çalışmıştım kütüphane görevlisi olarak. ayda 20 saat filandı, daha da artıramadığım için çıktım. daha fazla çalışıp para kazanmak istiyorum çünkü.

neyse sadede geleyim. sizce avmlerdeki olaylar bana daha çok mu uyar? eğer öyle olabilirse haftada 20-30 saat çalışıp, aylık 500 lira civarı kazanabileceğim bir iş var mı? başka neler olabilir? siz olsanız ne yapardınız?

 
hangi ildesin?


  • kızılşeytan  (25.09.14 02:16:57) 
istanbul


  • kutat kubilik  (25.09.14 04:02:42) 
part-time olarak cepmodam.com adresindeki urunlerden satmak istersen, yardimci olabilirim.


  • for the record  (25.09.14 08:19:33) 
girişimciyim sağa sola giderim, insanlarla diyaloğum iyidir diyorsan seninle birlikte bişeyler yapabiliriz.

işi yapan ben, bulan sen olacaksın. şanslı isen sektörde boşluk varsa ayda değil 4-5 günde de 500 tl yi cebine koyarsın.
  • al basmadan donu var  (25.09.14 12:19:03) 
ingilizce biliyorsan
cafetalk.com

online part time is ^^ bol sans
  • heygidim  (25.09.14 12:57:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.