[]

Renault 12 kullanmış olanlar, bu araç alınır mı?

Arkadaşlar hepimizin geçmişinden böyle bir araç geçmiştir. Bende köyde yaşayan babama bu tarz bir araç almak istiyorum. Bu adamlar bana peşinatsız taksit yapacaklar. Yani parasız alacağım, taksit taksit ödeyeceğim. Muayene için de 500 tl fark istiyorlar. Macunlu yerler boyanacak, 200 tl civarı da oraya gider sanırım.

Sizce köy yerinde iş görür mü? Bizim yaşlı kurdu böyle bir sürprizle sevindirir miyiz?


 
direksiyonu sıkıntı olabilir mi acaba?


  • sutlu nescafe  (24.09.14 16:55:41) 
köy için ideal arabadır kendisi.(motoru problemsizse).
OF daki evimizde vardı dağlar bayırlar banamısın demedi.sattık yerine doblo aldık haşadı çıktı arabanın 1 senede.
12 idealdir al.
  • jamswety  (24.09.14 17:06:10) 
biliyorum klasik olacak ama:
reno 12ler potansiyel masraf kaynağı. dacia logan falan düşünsen bari? masrafı kendinden pahalıya gelir diye düşünüyorum. alacağın araç 30 yaşında falandır herhalde.

ama iyi araçtır orası kesin. sıfırı üretilse alınası bir araç.
  • siradisi00  (24.09.14 17:26:33) 
potansiyel sorun +1

iyi bakımı yapılmış aldıktan sonra sana birkaç bin masraf çıkartmayacak olanını bulman imkansız gibi bir şey.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.09.14 17:32:27) 
şahin daha iyi bir alternatif olurdu


  • arphenion  (24.09.14 17:56:09) 
Şantiyede kullanırdık biz. Köy için ideal arabadır. Dayanıklı, tamiri kolay vs. ama çok yıpranmış olacağı konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum.


  • zombi  (24.09.14 18:19:35) 
www.sahibinden.com

a arabanın linkini koymayı unutmuşum bu arada. araç bu.
  • dergus  (24.09.14 18:40:21) 
bu araç yerine kartal-doğan-şahin serilerine yönelseniz daha iyi olur.


  • orpheus  (24.09.14 22:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.