[]

Türk kızları

Eksi sozlukteki yorumları okudum ve baya muzdarip erkekleri gördüm.:) Merak ediyorum aramızda hiç reddedilmeyen erkek var mı ? Bir de gerçekten türk kızları tripleri yüksek ve egoları fazla kişiler mi :)




 
hiç reddedilmedim ama sanırım bu hiçbir türk kızıyla çıkmaya yeltenmediğimden kaynaklanıyor.


  • lesmiserables  (24.09.14 13:51:34 ~ 13:53:10) 
Bu Türk kızı muhabbeti sözlükte zaten hergün dönüyor da burada da haftada 1 en az 1 başlık açılıyor. Muhabbetler de hep aynı oluyor; aramaya Türk kızı yaz akşama kadar oku.

Soruna da cevap verelim: Reddedildim ama egodan falan değil kız beni beğenmemişti sanırım. Bu da doğaldır, herkes herkesi beğenecek diye bir şey yok. Ama Türk kızlarının geneli aşırı tripli ve egosu fazla evet. Karşılaştığımız örnekler bunu gösteriyor. Başka milletlerden örneklerle de karşılaşınca bunu net anlıyorsun.
  • osurdum  (24.09.14 14:01:30) 
genelleme yapmayı bir bırakamadılar. yav kardeş türk kızı tripli, egolu diyorsan bütün türk kızları için tespitin bu şekildeyse türk kızıyla olmak zorunda değilsin. yabancı biriyle mutlu mesut yaşa. hayır kural mı var, türk türkle, fransız fransızla olacak diye? bunu kafalarına takmasınlar mutlu olacakları kişilerle olsunlar, çözüldü işte sorun.


  • rock n roll  (24.09.14 14:12:55) 
Türk kızı dışında başka milletten kız görecek durumu olmayanlar mecbur Türk kızıyla oluyor işte. Aynı şey Türk erkekleri için de geçerli. Kısacası herkes uluslararası takılamıyor. Takılanın zaten gözü açılıyor.


  • osurdum  (24.09.14 14:17:52) 
geçen böyle bir duyuru vardı, erkekler aralarında halletsin şu işi biz de rahat edelim dediydim hala arkasındayım lafımın.

egosuz türk kızı da var ama genelde sönük tipler. kendiniz kaşınıyosunuz yani abiler. güzel olsa bile sönük, mütevazi kızlar. şaaşaayı sevmeyen, çok çekici giyinmeyen. onların talibi az oluyor bu ülkede, onlar napsın he. siz en azından teklif edebiliyonuz onlar edemiyo da. şu ab kapıları bir açılmadı ki yahu hehe.
  • shiranai  (24.09.14 14:19:04) 
Türk kızları EFSANE bence. Ben gerçekten çok seviyorum. Reddedildiğim oldu (konuşma, tanışma, muhabbet, seks) tüm tekliflerimde en az birer kere reddedildim. Birinin birini istememesi çok doğal bir şey çünkü çünkü benim de reddettiğim çok insan oldu. Anlayabiliyorum yani.

Türk kızı sorunsalı birincisi türk erkeğinin hanzoluğundan kaynaklanıyor. İkincisi de yetersizliğinden. Yoksa Türk kızı kaymak gibi, en azından benim kitlem öyle, hepsine hastayım yani. İnsan gibi yaklaşınca insan gibi muhabbet ediyorsun. Daha ne amk. Anlatsam burada bizim öküzlerin davranışlarını kızlara hak verirsiniz.
  • roket adam  (24.09.14 14:43:00 ~ 14:43:42) 
gecen seneye kadar o hic reddilmeyen erkek bendim
daha dogrusu bu sekil bir davranista bulunmamistim.
karsi cinsin yaklasmasi gerektigini dusunurdum.
sonra bir seyler olsu falan fismekan. Buradan sordum aciliyim mi diye.
gaza getirdiler.
sonuc: husran.
cok götsünuz olum. o duyuruyu sildim ama cevaplayanlar hala aklimda. bu ego böyle kirik kalmaz.
  • kutsalbok  (24.09.14 14:49:55) 
klasik olacak ama egolarını biz şişiriyoruz. o egolar bizim g.tümüzde patlıyor sonra. türk erkeği de egolu kızları seviyor bence. ego yapmayan nadide bağyanları direk kullan at olarak görenler oluyor. şahsen egosuz birkaç kız var ama onlarda direk friendzonea atıyor direk. Teklif etmeye gerek bile kalmıyor :)

okumuş kültürlü kızda, okumamış varoş kültür kızda egolu abi. Ama okumuş kızlar biraz daha az egolu bence. "Ego=1/Knowledge"

bilgiyi kültürü geçtim fiziken albenisi olmayan 150cm'lik şişman kız bile egolu. abi azcık egonu yense harbiden tatlı olacaklar. kısmetlerini kapatıyorlar egolarıyla.



valla 1 kere denedim 1 kere ret edildim. iyi, sevecen, önemseyen erkeği oynadım olmadı. bi dahakine piç vurdum duymaz hayırsız erkeği oynamayı düşünüyorum.


Fiziken son 10-15 senede türk kızı bana kalırsa seviye atladı. Türk kızı çirkin diyenleri samimiyetsiz buluyorum.
  • false pretension  (24.09.14 14:53:50) 
reddettim ve reddedildim. bunlar doğal şeyler.

bu mesele çok abartılıyor. kızlar da erkekler de çıtalarını düşürsünler bir sorun kalmaz.
  • dafuq  (24.09.14 14:59:11) 
@comptrol, fala burçlara inanan angutlar ne yazık ki sadece Türkiye'de yok. Richard Dawkins'in videosu vardı mesela, İngiltere'de de aynıymış millet, inanan kesim büyükmüş, angut her yerde angut oluyor.


  • i was made for you  (24.09.14 15:06:08) 
Var.
Teklif etmedim, o yuzden reddedilmedim hic. Hayir'dan nefret ederim cunku.

  • delifaruk  (24.09.14 15:18:57) 
Turk kizlari cok daha fazla "rollere burunme" olayina giriyor benim gorudugum. Acik ve net degiller. Icinden gecen baska disaridan gorunen baska. Avrupali'yi tam kiyaslama yapacak kadar tanima firsatim olmadi ama bana kabaca gorunen durum bu. Aslinda "kadin" zaten acik ve net degil genel olarak ama nispeten...


  • delifaruk  (24.09.14 17:22:22) 
2/3 başarı oranıyla yoluma devam ediyorum. başarısız olduğuma da teklif etmedim ama pofuduk ayının dediği hesap, ben istediğim halde son noktaya gelmeden hatun mesafeyi koydu. içimde patladı. o kadar.

ışık görmediğim hatuna hiç yanaşmadığımdan kelli reddedilmiyorum hacı. işin sırrı bu. elektrik al, elektrik ver. şase yapmıyorsa yumul.

türk kızlarının egoları benim egoya yaklaşamadığından genelde sorun benden çıkıyor. yani bence türk kızları çok bencil ve dayatmacı tipler değiller.
  • namus ninjası  (24.09.14 17:38:23) 
hey dostum! ben varım, ama neden bil bakalım, çünkü hiç denemedim :)

benim jenerasyonumun kızları ( 92'i ve sonrası) gerçekten korkutucular. inanılmaz kalpsiz ve acımasız olabiliyorlar (arkadaşlarımın, tanıdıklarımın falan sevgililerinden yaptıgım gözlemler kadarıyla) aniden yarı yolda bırakıp, baskasıyla cıkabiliyorlar, erkekleri alet olarak kullanıp atabiliyorlar. gerçi suçlamıyorum talep o kadar fazla ki ego şişmesi normal, bende olsaydım bende o hale gelirdim.

edit: ayrıca false pretention'un dediği gibi türk kızı çirkindir diyenleri bende samimi bulmuyorum. bahsettiğim jenerasyonun kızlarının büyük bir kısmı gerçekten güzel bence. şimdi bir iki keko ama sen bilkent'desin diyebilir bende derim ki ankara'nın baya baya cogu sokağında yürüdüğünüz zaman güzel kız görmeniz 2 saniye sürmüyor. güzeller yani.
  • fransızkalanadam  (24.09.14 19:02:52 ~ 19:08:57) 
kadınlarda bu tip davranış bozuklukları dünyanın her yerinde var. neden? çünkü talep hep kadınlara yönelik. bu her insanın egosunu şişirir. kadınlar erkeklere "yazıyor" olsa bizim egomuz şişerdi. insan doğası.

türkiye'deki olay da şu, türkiye'de erkeklerden kadınlara yönelik talep çok çok daha yüksek. cinsel açlıktan, yokluktan ve başka sebeplerden dolayı. bu da o dünyanın tüm kadınlarında olan ego şişkinliğini, türk kadınlarında bir tık yukarı taşıyor. toplumsal bir bozukluktan kaynaklanıyor bu yani.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (24.09.14 19:11:52) 
Her grubun belli karakteristik özellikleri olabilir ve bunların eleştirilmesi normaldir.

Şimdiye kadar bu topraklarda, türklerin tamamı, x ili vatandaşları, y mesleği sahipleri, z inancına sahip olan gruplar eleştirilegelmiştir. Bunda da herhangi bir anlamsızlık yoktur. Eleştirleri dikkate alır ya da almazsınız.

Ama ister din yüzünden deyin ister coğrafya, buralarda kadınlar hep eleştirilemez olmuştur. Kadınları öldürebilirsiniz, onlara tecavüz edebilirsiniz, daha ergenleşmeden koynunuza alabilirsiniz. Ama eleştirdiğiniz zaman işler değişir.

İşte sosyal medyanın, bilgiye erişimin, interaktivitenin arttığı bu son yıllarda insanlar, özellikle genç erkekler kadınlarla, özellikle türk kadınları ile ilgili eleştirilerini rahatça ortaya dökmeye başladılar. Yani aslında yüzyıllardır eleştirilen insan (türk erkeği kıllı, türk erkeği kaba) benim de söyleyeceklerim var dedi. Olay bundan ibaret. Bırakın birkaç yüzyıl da onlar sizi biraz eleştirsinler.

Soruya cevabım ise evet reddedildim çok defa; ve evet türk kızları tripleri yüksek ve egoları fazla kişiler. Hepsi böyle değil ama ortalamasını alınca bu çıkıyor.

Tabi bunlar aralarında aşık olunacak kadınlar olmadığı anlamına gelmiyor. Olgun karakterlilerinden biri ile tanışmak o kadar da zor olmasa gerek eğer sen de kaliteli bir adamsan diyerek bitiriyorum.
  • twelfth  (25.09.14 08:36:16 ~ 08:37:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.