Her grubun belli karakteristik özellikleri olabilir ve bunların eleştirilmesi normaldir.
Şimdiye kadar bu topraklarda, türklerin tamamı, x ili vatandaşları, y mesleği sahipleri, z inancına sahip olan gruplar eleştirilegelmiştir. Bunda da herhangi bir anlamsızlık yoktur. Eleştirleri dikkate alır ya da almazsınız.
Ama ister din yüzünden deyin ister coğrafya, buralarda kadınlar hep eleştirilemez olmuştur. Kadınları öldürebilirsiniz, onlara tecavüz edebilirsiniz, daha ergenleşmeden koynunuza alabilirsiniz. Ama eleştirdiğiniz zaman işler değişir.
İşte sosyal medyanın, bilgiye erişimin, interaktivitenin arttığı bu son yıllarda insanlar, özellikle genç erkekler kadınlarla, özellikle türk kadınları ile ilgili eleştirilerini rahatça ortaya dökmeye başladılar. Yani aslında yüzyıllardır eleştirilen insan (türk erkeği kıllı, türk erkeği kaba) benim de söyleyeceklerim var dedi. Olay bundan ibaret. Bırakın birkaç yüzyıl da onlar sizi biraz eleştirsinler.
Soruya cevabım ise evet reddedildim çok defa; ve evet türk kızları tripleri yüksek ve egoları fazla kişiler. Hepsi böyle değil ama ortalamasını alınca bu çıkıyor.
Tabi bunlar aralarında aşık olunacak kadınlar olmadığı anlamına gelmiyor. Olgun karakterlilerinden biri ile tanışmak o kadar da zor olmasa gerek eğer sen de kaliteli bir adamsan diyerek bitiriyorum.
0