[]

bu nasıl oldu? uykudayken mesaj yazma

arkadaşlar, sabah telefonumun çaldığını hatırlıyorum telefonu elime aldığımı hatırlamıyorum fakat beni arayan kişiye "sonra ararım" diye mesaj atmışım. kesinlikle mesajı attığımı hatırlamıyorum, ama o kişinin aradığını hatırlıyorum.

baktım taslaklara telefonumda sonra ararım diye hazır bir mesaj yok yani bu mesajı yazmışım.

bu nasıl oldu? anormal bir durum mudur?

 
yarı uyanıkken olur öyle şeyler.. normaldir.


  • vital  (15.07.09 00:07:12) 
kendini şanslı sayabilirsin. Aynen bu durumda saçma mesajlar atıpta zor durumda kalanlar da gördüm.


  • dostumturkdemissinamabukizzenci  (15.07.09 00:23:15) 
normaldir bana da olur bazen.


  • szqnn  (15.07.09 00:28:28) 
ben uzun süre konuşurdum uykudayken, sonra arkadaşlar tekrar aradıgında ya da başka bir şekilde konusu açıldığında inanmazdım ama bu 2-3 sene sürdü ve epey bir olay oldu böyle, zerre hatırlamazdım. olur yani, sonra geçiyor.


  • alchemistt  (15.07.09 00:29:52) 
daha bugün başıma geldi. çok sık başıma geliyor. sabah bir arkadaş tarafından uyandırılmaya çalışırken "akşam içkileri beraber içtik" deyip yatmışım. gözlerimle görene kadar öyle bir mesaj attığıma inanmadım.

akşam içki falan içmedim.
  • cro magnon  (15.07.09 00:38:08 ~ 00:38:32) 
dua edin küfür yazmamışsınız oluyor öyle uyku sersemliğiyle sonra insan hatırlayamıyor...


  • alkolikfedai  (15.07.09 01:04:13) 
biliyorsunuz ki başta bankalar, gms operatörleri olmak üzere durmadan mesaj geliyor. sabah normal saatte değil de birkaç saat sonra kalkacaksam o süre zarfında gelen mesajları duymuyorum artık. telefonun alarmını duyup uyanıyorum ama mesajlar etkisiz eleman olmuş artık benim için. otomatiğe almışım, etkilemiyor.

uyandığımda bazen mesaj dokunulmamış olarak duruyor, bazen de mesaja uyurken bakıp kapatıyorum. günler sonra bakarken ordan burdan gelen önemli mesajları görüyorum ama iş işten geçmiş oluyor.
  • mea maxima culpa  (15.07.09 01:18:52) 
ben uyku sersemi babam tarafından kaldırıldıktan sonra tuvalete gidip elimi yüzümı yıkayıp gerisin geri dönüp vurup yatan ve sonra niye beni kaldırmadınız diye babama bozuk atan bir adamım gerisini sen düşün.


  • argent dawn  (15.07.09 01:22:25 ~ 01:34:24) 
şöyleki bazı telefonların sms ile otomatik cevap servisleri var. örneğin kimi samsunglarda gelen çağrıyı reddettiğiniz zaman, menuden seçilen kimi mesajları telefon otomatik olarak sizi arayana yolluyor. örneğin telefon çaldı ve toplantıdasınız, gelen çağrıyı reddettiğiniz anda karşı tarafa "toplantıdayım, sizi sonra arayacağım" vb gibi bir mesaj gidiyor. telefonunuzu kurcalayın kapatılabilen bir özellik.


  • turuncu harpagon  (15.07.09 12:26:55) 
yüksek ihtimalle turuncu harpagon'un dediği gibi bir durum söz konusu.


  • sutlu nescafe  (15.07.09 13:05:34) 
taslaklarda hazır mesaj olmayabilir. bahsettigim samsung da arama ayarları gibi bi yerlerdeydi sanırım, akşam bakar nerede oldugunu yazarım...


  • turuncu harpagon  (15.07.09 13:19:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.