[]

Secim yapamadim bi baksaniz?

Abiler ablalar simdi bizim okulumuzda resim muzik spor vs vs kurslari var birini secmemiz gerekiyor. Piyano ile modern dans arasinda kaldim ikisini de cok istiyorum aslinda dansi istememin bi nedeni de formda kalmak sisman degilim 55 kilo 168 boy ama birkac kilo daha vermek istiyorum haftada bi gun bi saat ile dansta kilo verilir mi? Yoksa ben piyanoyu mu secsem onu da istiyorum hem iki ay gitmistim bi alt yapi var. Bi yardimci oluverseniz




 
Piyona iyidir bence


  • Aerdem  (23.09.14 21:58:09) 
piyano iyidir. spora her zaman her yerde gidersin ama piyano öğrenme fırsatı her zaman çıkmaz.


  • xyz123  (23.09.14 22:00:08) 
Piyano. şimdi hareket mareket yapacam derken bir yerini sakatlarsın.


  • lesley mateas  (23.09.14 22:03:57) 
haftada bi gün bi saat dansla kilo veremezsin. onun yerine 2 günde 1, birer saat yürüsen kafidir, düzgün beslenme şartıyla.


  • reavelyn  (23.09.14 22:04:05) 
kilodan bağımsız olarak düşündüm de
tabi gününü saatini bilmeden yazıyorum ama, mesela o gün çok yorgun olursunuz ya da canınız sıkkındır, kolunuzu oynatasınız yoktur vs. haliyle dans kursunu düşününce yorulur insan ama piyano, müzik insanı rahatlatıri dinlendirir, altyapı da varmış ne güzel 0'dan başlamak zorunda da değilsiniz. müziğe meyilli biriyseniz piyanoyu öylece bıraktığınız için üzülebilirsiniz, ben gitar kursuna başlayıp bırakmıştım öyle severdim de çalmayı bıraktığım için köreldim tabii bıraktığım için üzülürüm arada.

spor olarak yürümek iyidir, güzeldir hem o da rahatlatır.haftada 1 danstansa 3-4 yürüyüş formu korumaya daha yardımcı olur gibi geldi bana da.
  • cause id rather be alone  (23.09.14 22:39:32) 
piyano candır. kafa açar.

dans da iyidir de sadece hareket olsun diye hevesin varsa hareket etmenin binbir türlü yolu var.
  • novemba  (23.09.14 22:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.