[]

İşyeri Bilgisayarı

Selamlar...

Ya bana çalıştığım yerden laptop verdiler ama kısayol silmek için bile yönetici izni gerekiyor. Buna format atsam ne olur? Ya da atılır mı teknik olarak?

Bir de bende Windows 8 cd'si var ama bu 8.1 formatlarken sorun olur mu?

 
iş yerinde ağa giriş yapılmıyor mu o laptop ile?


  • prodeq  (23.09.14 20:30:07) 
walla ben işte kullanmayacağım bunu. ama kullanıcı adım ve şifremle sanırım ağa bağlanıyorum.


  • capitale de la douleur  (23.09.14 20:32:54) 
formatlarsın formatlamasına ama şirketiniz büyük bir şirket ise bir etki alanı denetleyicisi altına çalışıyordur bilgisayar. outlook kullanıyorsanız exchange sunucusu kullanılıyordur ve ayarlar buna göre yapılmıştır. şirkete gittiğinizde ne ağa, internete bağlanır cihaz. ne de maillerinizi alırsınız. hadi onları geçtim. eğer yüklediğiniz win8 korsan ise şirketi yasal olarak zor durumda bırakırsınız.


  • delidir yakalayin  (23.09.14 20:42:13) 
ohaa...ya bunu bana çalıştığım üniversiteden verdiler, ben de ablama vereceğim. ama bu haliyle kullanması imkânsız. bendeki win8 orijinal. ama benim merak ettiğim win8'in kendini formatlama özelliğiyle olur mu? çünkü bilgisayara win8.1 yüklü ve tabii bir engel falan var mıdır?


  • capitale de la douleur  (23.09.14 20:46:58) 
markası ney yeni bir cihazsa zaten kendi recovery si vardır onun cd kullanma


  • bluebey  (23.09.14 21:00:55) 
marka hp...


  • capitale de la douleur  (23.09.14 21:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.