[]

Fallout serisi hakkında

İlle de ilk oyundan mı başlamak gerek yoksa direk new vegas'tan başlasam da çok fark eder mi? oyun hakkında bilgim yok fakat her oyun (new vegas biraz dışarda kalıyor sanırım) birbiriyle ilintiliymiş. fikir verebilecek olan var mı acaba?




 
New Vegas'ı oynamadım ama ilk iki oyunu sırayla oynamakta sonsuz fayda var. Bir de tactics çıkmıştı arada. Tactics gereksiz bir oyun bence.


  • zombi  (23.09.14 18:12:11) 
Ben de ilk oyundan başlamamak için Vegas öncesi bir oyunu oynamıştım biraz da çok tadı olmadı gibi, bıraktım. Yeniden başlasam ilk oyundan başlar Vegas'a kadar oynarım ama.


  • cinsiikinoktaustustesapik  (23.09.14 18:12:13) 
oyunlar ayni dunyada geciyor ama zaman dilimleri vs.si farkli. zaten nv'da oyunun basinda tutorial yeterince fikir verir. ha ilk iki oyundaki karakterlere vs. baya bi atif var ve bunlar yakalayana inanilmaz keyif veriyor ama trivial seyler, oyunun akisina etki etmez.


  • joelskellington  (23.09.14 18:15:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.