[]

ben şu adrese nasıl rahat ulaşırım? (kadıköy-hasanpaşa)

hasanpaşa'daki ismek binasına gitmek istiyorum. ev acıbadem'de, okul laleli'de. yani hiçbir şey için kullanmadığım bir rotada bina, ters kalıyor. "e rotanın üzerinde değil diye hastaneye de gitme gavat çocuğu, okul-ev arasında geberip öl şerefsiz it" diye sinirlenebilirsiniz ama demek istediğim o değil. burdan ne geçiyo, nerden binmek gerekiyo bilmiyorum hiç. bi durak var yakınlarda ama ana yoldan geçiyo oranın otibizi, kadıköy tarafına gitmiyo.

ev doğuş üniversitesi'ne çok yakın. gidilecek bina ise şu: maps.google.com

acıbadem-hasanpaşa arası şimdi neyle nasıl şeyapılabilir deyin hele. mesafe çok görünmüyor, yürüyerek yarım saat falan sürer sanırım gitmek. normalde onu tercih edebilirim ama şu an hem ayağım sakat hem de o taraflar pek güvenli değilmiş diye okudum. gerçi ana cadde, ne olabilir ki diye düşünüyorum ama gelin arabasındaki insanların öldürüldüğü bir ülkede temkinli olmak lazım yine de.

 
taksi 6-7 tl yazar.

acıbadem caddesi'nden minibüslere binebilirsin.
  • [silinmiş]  (23.09.14 17:56:22) 
@douchebag, abi düzenli gidicem buraya tek seferlik değil... ha sen olsam her seferinde taksiyle giderdim tabii skiyim minibüsü o ne öyle fakir gibi :(


  • pescador  (23.09.14 17:59:57) 
bi sefer taksiyle git. sonra oradaki insanlara sor en verimli ulaşım seçeneğini.


  • fever  (23.09.14 18:04:31) 
okuldan vezneciler metro-zincirlikuyu-metrobüs ile kolayca gidebilirsin. Evden de yürünür sanırım bilmiyorum acıbadem'in neresindesin. orası güvenli değil diyene güldüm hakaten, alakası yok. Hemen belediyenin çaprazı.


  • whoosie  (23.09.14 18:20:36 ~ 18:21:12) 
@whoosie, aslında okul bilgisi çok gereksiz oldu, buraya gideceğim saatle okul saatinin hiç alakası yok. ben acıbadem caddesi'nden değil de diğer taraftan bakmıştım hep. o cadde üzerinde durak vardır ve herhalde o duraklardan geçen otobüslerden en azından biri aşağı gidiyordur... ordan bulurum herhalde. niye diğer tarafa baktıysam.


  • pescador  (23.09.14 18:25:00) 
hasanpaşa nın başı,kadıköy belediyesi karşısı,minibus var doğuştan aşşaya saldığında diye biliyorum.


  • jamswety  (23.09.14 19:52:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.